Ohita navigointi

VoiceOut! - Index

VoiceOut! ohjelman logo

Free Your Mindin nettijatkoilla näet VoiceOut! artisteja Videochatissa ja voit uppoutua ohjelman teemaan syvällisemmin Kahden Tulen Välissä nettiradio-ohjelman mukana.

Lisäksi koosteita kulissien takaa, videokirjeitä, postikortteja ja kuvia Glorian bileistä. Free Your Mindin kautta voit myös seurata VoiceOut! YleX:n juontaja harjoittelijoiden uraa.Keskiviikkoisin Free Your Mindissa:


Liikennemerkissä Kahden Tulen Välissä ohjelman lähetysaikataulu

Kahden Tulen Välissä klo 20.35 - 21.35

Kahden Tulen Välissä on makasiiniohjelma, joka pureutuu viikon keskustelunaiheeseensa raikkaiden näkökulmien ja kiinnostavien ihmisten kautta. Tarkoituksena on syventää VoiceOut!-ohjelmassa käsiteltyä päivän teemaa. Syysiltojen suoria lähetyksiä Helsingin Lönnrotinkadul- ta luotsaavat helsinkiläislukiolaiset Essi Tarvonen ja Matias Orola.


Päivityksiä Kulisseista

Free Your Mind päästää sinut kurkistamaan VoiceOut! ohjelman taustoihin ja tekijöihin. Luvassa on koosteita kulissien takaa sekä YleX:n VoiceOut harjoittelijoista, videokirjeitä, postikortteja ja kuvia Glorian bileistä.

Mikä VoiceOut?

VoiceOut! –ohjelmassa urbaanin genren tähdet ja tavikset TV2:ssa joka keskiviikko klo 19. Osallistu ohjelmaan lähettämällä videokirje tai tule paikan päälle!

VoiceOut! tuo ruutuun urbaanin kulttuurin tähdet ja tavikset. Keskiviikkoiltaisin Gloria-klubilla Helsingin sydämessä järjestetään bileet, joissa nuorilla on mahdollisuus näyttää se, minkä he parhaiten osaavat.

Monipuolisessa ohjelmassa nähdään katsojien lähettämiä videokirjeitä ja pätkiä omatekoisista leffoista sekä skeitti- ja musavideoista. Ohjelmassa esiintyy myös joukko huippuartisteja, jotka musisoinnin ohella jakavat kokemuksiaan käsiteltävästä aiheesta.

VoiceOut! harjoittelijat YleX:llä

YleX tarjoaa tänä syksynä yhdeksälle harjoittelijalle mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja kokeilla radion tekemistä. He pääsevät tekemään juttuja ja juontamaan lähetystä YleX:n porukan opastuksella. Sadat haaveilevat toimittajan ammatista, heidät valittiin harjoittelemaan työtä oikeasti.

VoiceOut! –harjoittelijoiden työtä voi seurata YleX Iltapäivässä 13. lokakuuta alkaen keskiviikosta perjantaihin klo 15.

Juontaja Milla Kaikkonen miksauspöydän äärellä
Videochat

Special-keskiviikkoina videochatin vieraana ovat VoiceOut! ohjelman tähtiä ja vaikuttajia. Chat -osuutta juontaa Free your Mind toimituksen Milla Kaikkonen. Milla on ollut aikaisemmin mukana haastattelemassa erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa.Free Your Mind - toimitus 08.12.04
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Kahden Tulen Välissä
» VoiceOut! ohjelman kotisivut

VoiceOut!

»VoiceOut! - etusivu
»VoiceOut! Free Your Mind crew
»TV-juontajat
»YleX harjoittelu päättyi
»VoiceOut! -04 ammattiesittelyt


Nettijatkot

»Bomfunk mc's 06.10.
»Tulenkantajat 13.10.
»Kwan 20.10.
»Paleface 27.10.
»Mighty 44 03.11.
»Steen1 10.11
»Beats 'n' Styles 17.11.
»Femcees Finland 22.11.
»Puppa J. + Tasottavat 01.12.
»Cheek feat Herrasmiesliiga 08.12.04
»Royal Family 22.12.04
»Apollo, PehmoA ja Erick Jon 22.12.04
»Rähinä 29.12.04