Ohita navigointi

Traffic Island tulkitsee ihmissuhteita

Turkulainen rockyhtye Traffic Island saapui haastatteluun suoraa YLE:n Summeri-ohjelman kuvauksista. Laulaja Oskari Ruohonen pudotettiin uima-altaaseen. "Se oli vähän kivaa, mutta ei se niin kivaa ollut kuin se kuulostaa", laulaja kommentoi aamuista kastumista.

Traffic Islandin veljeskaksikon Oskari Ruohosen, 22, ja Santeri Ruohosen, 19, yhteistyö tiivistyi vuonna 1999, jolloin turkulainen parivaljakko alkoi työstämään rockmusiikkia. "Yhtyettä ei ole varsinaisesti perustettu. Se on vaan tullut", Oskari pohtii.

Traffic Island julkaisi huhtikuussa debyyttilevyn Enough is enough. Yhtye koostuu neljästä rokkarista. Ruohosten lisäksi yhtyeessä vaikuttaa Petri Huhtinen ja Mikko Siusluoto. "Emme mieti katu-uskottavuutta. Teemme musiikkia, joka miellyttää ensisijaisesti itseä", pojat toteavat.

Debyyttilevyn kappaleet syntyivät Turun saaristossa. Oskari vastasi sävellyksistä, kun Santeri työsti sanoitukset. Kappaleet kertovat ihmissuhteista ja tytöistä.

Veljekset ovat totutelleet kuuntelemaan musiikkiaan. "Mulla on taustakuvana puhelimessa oma kuva, tietokoneella on taustakuvana keikkakuva ja ainoa levy mikä pyörii soittimessa on oma levy" Oskari naurahtaa.

Audio sisällön logo Audio
Traffic Island pohti lempifestaria

Kesto: 14:31

Lataa podcast mp3-muodossaAudio sisällön logo Audio
Traffic Island rokkaa lyhyesti

Kesto: 16:00

Lataa podcast mp3-muodossaAudio sisällön logo Audio
Traffic Island räppää sähläillen

Kesto: 11:57

Lataa podcast mp3-muodossaAudio sisällön logo Audio
Traffic Island venyttelee aamun käyntiin

Kesto: 10:34

Lataa podcast mp3-muodossaAudio sisällön logo Audio
Traffic Island vinkkaa lempiaamupalat

Kesto: 13:25

Lataa podcast mp3-muodossaPetri Voutilainen 05.06.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Traffic Islandin kotisivut
» Traffic Island@Meteli.net