Ohita navigointi

Flinch villitsi yleisönsä

Flinch on viisihenkinen kokoonpano Nokialta, joka on perustettu alkuvuodesta 2003. Yhtyeen ulkoinen olemus ja musiikkityyli tuovat mieleen 1980- luvulla Suomessa vaikuttaneita artisteja. Yhtyeen ensimmäinen albumi ilmestyy kauppoihin 8. päivä maaliskuuta.

Flinch on kavereista koottu porukka, jotka päättivät kadulla notkumisen sijasta perustaa melodista rokkia soittavan yhtyeen. Jäseniltä on ilmestynyt tähän mennessä ”Tuulet” ja ”Liikaa” – singlet, jotka ovat lohkaistu kokoonpanon pian ilmestyvältä debyyttialbumilta.

- Albumi ei sisällä sentään kauhean synkkiä sanoja, vaikka olenkin parit surulliset lyriikat raapustanut albumille omasta elämästäni, Ville naurahtaa.

Yhtye on heittänyt useita keikkoja viimeisen vuoden aikana. Pojat ovat esiintyneet niin festareilla kuin nuorisotaloilla. Heidät on nähty muun muassa Next Step -messuilla ja SuuntimoFest –ulkoilmatapahtumassa. Maanantaina jäsenet villitsivät yleisönsä Reaktori-tapahtumassa.

- Reaktoriin oli aivan mahtavaa päästä esiintymään ensimmäistä kertaa. Olen ollut viime päivien aikana vähän kipeänä, mutta se ei menoa haitannut, Ville sanoo.Petri Voutilainen 20.02.05
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Reaktorin kotisivut
» Keskustele foorumissa aiheesta

Reaktori 2006

» Reaktorissa on erittäin paljon tekemistä

Jutut

» Reaktori avasi ovensa
» Flinch villitsi yleisönsä
» Kesäpassi julkaistiin Reaktorissa
» Pakkoruotsi, koululiikunta ja oppilaskunnat puhuttivat
» Yhdistykset esitteli toimintaansa Reaktorissa
» Sofia Zidalta ilmestyy debyyttialbumi
» Minisketsejä Reaktorista
» WebTV Live! Reaktori 2006 ohjelmakartta

Audiot

» Äänistudion mp3 -tallenteet

Kuvat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12