Ohita navigointi

Lovex lähtee valloittamaan maailmaaTampereelta lähtöisin olevan Lovex -yhtyeen debyyttilevy tullaan julkaisemaan syksyllä Japanissa, jonne pojat tekevät promokiertueen. Suomalaiset saavat odottaa seuraavan albumin ilmestymistä vielä reilun vuoden verran.

Kitaristi Vivian Sin'amor ja laulaja Theon kiertävät kesällä Suomea. Pojat toteavat, että eivät missään nimessä suostuisi nousemaan päihteiden vaikutuksen alaisena lavalle.

- Juice Leskinen taisi sanoa joskus, että hänellä on erittäin lämmin ja hyvä suhde päihteisiin. Tietyissä viihdetarkoituksissa tulee nautittua aina välillä alkoholia, Theon sanoo.

- Maistoin tupakkaa viidennellä luokalla ensimmäisen kerran. Tänä päivänä pyrimme käyttämään kohtuudella päihteitä, Vivian toteaa.

- Olen laulajana iloinen uudesta tupakkalaista, sillä laulaminen savuisissa baareissa on erittäin karseaa puuhaa, Theon kommentoi.

Myötätuulirockissa esiintyneen Lovexin kuulijakunta koostuu suurimmaksi osaksi teinitytöistä, mutta se ei poikia sureta.

- Mieluummin haluamme, että yleisössä on pikkutyttöjä kuin kaljamahaisia miehiä, Theon miettii.Lovex työstää rauhassa uutta materiaalia


Pojat eivät osaa kuvitella maailmaa ilman musiikkia. Jäsenten on tarkoituksena valloittaa vuoden sisällä maailma ja kolmen vuoden sisällä universumi.

- Kappaleita seuraavalle levylle on jokainen meistä tapaillut itsekseen, mutta yhdessä emme ole käyneet niitä läpi. Tänään soitimme keikallamme uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Love and lust, Sin'amor hymyilee.

- Biisiä ei luultavasti julkaista kyseisellä nimellä. Pitää katsoa, mitä teemme kyseisen kappaleen kanssa, Theon tarkentaa.

Ahkerasti keikkailevat pojat paljastavat, että heidän kappaleissaan on havaittavissa lovexmaisia piirteitä.

- Vetoamme yleisöön lihaksilla ja melodioilla, Theon sanoo.

Laulaja Theon on kertonut julkisuuteen, että olisi valmis poseeraaman lehdenkannessa alasti. Vivian ei ole ainakaan vielä valmis kyseiseen puuhaan.

- Mie voisin poseerata lehden kannessa alasti. Nyt kun lähdetään maailmalle, niin kyseessä pitäisi olla lehti, jonka levikki on ainakin 50 miljoona, Theon naurahtaa.Petri Voutilainen 20.06.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Lovex -yhtyeen kotisivut
» Lovex@Free Your Mind