Ohita navigointi

End Of You´n rumpali aiheutti palohaavoja
Melodista musiikkia soittava End Of You -yhtye esitti maaliskuun viimeisenä päivänä julkaistun levynsä, Unreal, kappaleita reilun tunnin ajan faneilleen Myötätuulirockissa.

Rumpali Mika Keijonen kertoo olevansa lähes päihteetön rokkari. Hän lopetti tupakoinninkin kokonaan seitsemän vuotta kestäneen käytön jälkeen. Mies aloitti polttamisen yläasteen ensimmäisellä luokalla. Mika paljastaa käsitelleensä tupakointia jopa unissaan. Vahinkoja on sattunut päihteitten kanssa matkan varrella.

- Kaverilleni tungin kerran röökin suuhun, mutta se tippui kaverin paidan sisään. Kyseinen henkilö sai palohaavoja, koska hän ei saanut tupakkaa pois iholtaan kuin vasta puolen minuutin yrittämisen jälkeen.

Keijonen kertoo olevansa riippuvainen kalastamisesta ja musiikista. Hän viihtyy treenikämpällä useita tunteja päivässä.

- Ei keikkoja vielä ole ollut mitenkään älyttömästi, joten vapaa-aikaa kerkiää viettämään ihan hyvin. Koko ajan on tuntunut, että on enemmän ja enemmän kaikkea. Teimme tuossa esimerkiksi uuden musiikkivideon kappaleeseemme “Walking with no one”.Haastattelua tehdessä vierestä kävelee keski-ikäinen nainen, jolla on End Of You -fanipaita päällään. Nainen vilkaisee rumpalia, mutta ei kuitenkaan uskaltaudu puhumaan idolilleen. Keijonen on tyytyväinen, sillä yleisöltä on tullut valtavasti positiivisesti palautetta.

- Meillä ei ole suoraa kohderyhmää, joka tulisi keikoille tai kävisi kotisivuillamme. Ei ole myöskään havaittavissa mitään erillistä tyylisuuntaa, joten luultavasti vetoamme kaiken ikäisiin ja näköisiin ihmisiin. Alkuvaiheessa huomasimme, että kotisivuillamme vieraili enemmän ulkomaalaisia kuin suomalaisia faneja.

Ennen ensimmäisen virallisen levyn julkaisua myynnissä oli promolevy, jonka pystyi ostamaan kotisivujen kautta. Seuraavaa albumia on alettu jo suunnittelemaan, mutta uusia kappaleita ei ole tehty aktiivisesti. Biisien teosta vastaavat synisti ja laulaja, mutta sovitustyössä kaikki ovat mukana.

- Raakileita ja ideoita on jo takataskussa, mutta vielä ei ole tiedossa mihin suuntaan tähtäämme seuraavalla levyllä. Sitä on vaikea sanoa, että meneekö se samalla linjalle kuin debyyttilevy vai saadaanko kuulla jotain ihan uudenlaista materiaalia.

Tulevat keikat:


30.06.2006 ZicZac - Mikkeli
14.07.2006 Down by the Maitolaituri - Merijärvi
02.09.2006 SuuntimoFest - HelsinkiPetri Voutilainen 20.06.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» End Of You -yhtyeen kotisivut
» End of You@Free Your Mind