Ohita navigointi

Idols-Kristianin tunteikkaat ensiaskeleet

Idols-kilpailusta tutun Kristian Meurmanin, 27, tunnelmallinen debyyttialbumi Ensiaskeleet näki kesäkuun alussa päivänvalon. “Päätimme levy-yhtiön kanssa, että teemme profiililevyn. Minulla oli ajatuksena, että olisi voinut laittaa muutaman oman biisin sekaan”, avoliitossa elävä laulaja muistelee alkuperäissuunnitelmia.

Pitkäsoiton julkaisun kunniaksi Kristian järjestää faneilleen ainutkertaisen tilaisuuden kuulla soolomateriaalia ensimmäistä kertaa livenä. Esikoislevyn julkaisua juhlistetaan Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa lauantaina 9. kesäkuuta.

Idols-kilpailussa Meurman itketti tulkinnoillaan tuomareiden lisäksi herkimpiä ihailijoitaan. “Havaitsin eräällä keikalla, että ainakin eturivissä pidäteltiin kyyneliä. Onnistuessa ihmisen sosiaaliset estot ovat toisarvoisia”, Kristian pohtii esittävän taiteen perusteita.

Idols-tähti ei koe muuttuneensa henkilönä kilpailun aikana. “Kyllä mä olen se sama räkäinen rokkari yhä edelleen. Aina olen ollut yhtä ilkeä ja kettumainen”, Kristian naurahtaa.

Meurmanin vanhemmille pilapuheluita

Nuoriso-ohjaajana työskennellyt Meurman muutti osoite- ja henkilötiedot salaisiksi välttyäkseen liian innokkailta ihailijoilta. Kristianin vanhemmat saivat pilapuheluita. “Yritin sanoa vanhemmilleni, että olisi järkevää laittaa yhteistiedot salaisiksi. Onneksi ei ole tullut yöllisiä puheluita”, espoolainen rokkari hymyilee.

Soittajat ovat kyselleet suosikkilaulajaa. “Päivittäkää nyt vähän tietokantojanne. Ei se ole asunut viime vuosina kotona”, Kristianin vanhemmat ovat kommentoineet yhteydenottoihin.

Audio sisällön logo Audio
Kristian Meurman koskettaa tulkinnoillaan

Kesto: 8:20

Lataa podcast mp3-muodossaAudio sisällön logo Audio
Kristian Meurmanilla kiire odottamaan

Kesto: 12:39

Lataa podcast mp3-muodossa


Petri Voutilainen 07.06.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Kristian Meurmanin kotisivu
» Panu Larnos vapaille markkinoille@Free Your Mind