Ohita navigointi

Mariko Pajalahti harrastaa ”telttafestareita”

Kaivopuiston kesäkonsertissa esiintyneellä Marikolla on edessä kiireinen keikkakesä. Lisäksi taiteilija haluaa pyöräillä vaaleanpunaisella pyörällä aurinkoisina päivinä.

Kwanin solisti Mariko Pajalahti paljastaa käyneensä ensimmäisen kerran ”telttafestareilla” kolmetoistavuotiaana. Tänä kesänä neidolla oli tarkoituksena lähteä Roskildeen, mutta laulajan harmiksi hänen yhtyeelleen oli sovittu keikkoja kyseiselle viikolle.

- Viikko kaatosateessa Tanskassa järjestettävällä festivaalilla alkaa jossain vaiheessa tökkimään. Olen tehnyt itselleni lupauksen, että en mene siellä ennen hotelliin kuin kokoonpanollamme on keikka kyseisellä festarilla. Keikkaillessamme maailmalla asumme hotelleissa, jossa on suihkut ja kaikki muut ihanuudet.Kwan -yhtye kävi esiintymässä Los Angelesissa toukokuussa, minkä seurauksena on saanut yhteydenottoja ulkomailta. Mariko haluaa katsoa rauhassa, että mitkä niistä kantavat hedelmää. Hän tahtoo näin kesän kynnyksellä opastaa fanejansa muutamalla festarivinkillä.

- Festivaalille lähdettäessä pitää muistaa ottaa mukaan ”vaihtoehtokengät”, jotka ovat siltä varalta, jos sää ei olekaan parhaimmillaan. Sen lisäksi kannattaa pakata reilusti lämmintä sekä viileää vaatetta. Pieneen reppuun saa yllättävän paljon matkatavaroita. Liian isot laukut ovat festivaaleilla tosi ankeita.Petri Voutilainen 19.06.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» YleX Pop 2006 avasi kesän sateisissa merkeissä
» Kaivarin kesäkonsertti -05

Kaivopuiston kesäkonsertti 2006

Kaivopuiston kesäkonsertti 2006

Tola ja Dahlström: Uralta ei jää aikaa lomailulle
Mariko Pajalahti harrastaa ”telttafestareita”

Kuvat

1
2
3
4
5
6