Ohita navigointi

Syksyisiä kasvisruokaohjeita

Animalian Kuuluisa kasviskeittokirja 2 julkistettiin 12.10.

Kirja kurkistaa monen julkisuuden henkilön keittiöön ja paljastaa heidän lempikasvisruokareseptinsä. Kirjan on koonnut Animalian tiedottaja Kia Herold. Raikkaasti kuvitetussa kirjassa on selkeät ohjeet maukkaiden ja terveellisten kasvisruokien valmistamiseen. Ruokien kypsymistä odotellessaan voi lukea miksi Paola Suhosesta tuli kasvissyöjä ja miten Mirja Pyykön ystävät ovat auttaneet häntä kiperissä tilanteissa keittiössä. Samuli Haataja kertoo intohimoisesta, mutta kaksijakoisesta suhteestaan ruokaan ja Pentti Tiusanen antaa ohjeita sienten kuivaamisesta. Kirja sisältää myös lyhyitä mutta ytimekkäitä tietoiskuja raaka-aineesta, josta herkullinen pata tai paistos valmistetaan.

Animalian kasviskeittokirja paljastaa julkkisten reseptit

Veden kielelle tuovassa kirjassa on kasvisreseptejä lisäksi seuraavilta henkilöiltä: Tidiane Ba, Tanja Karpela, Antti Luusuanniemi, Paavo Ahrinmäki, Marion Nylund, Thomas Lundin, Matti Pentikäinen & Maria Ylipää, Rosa Meriläinen, Jani & Susanna Sievinen, Jonna Järnefelt, Jyrki Kasvi, Inka Kallén, Jussi 69, Pia Viitanen, Toni Söderholm, Marianne Kiskola, Sari Puumalainen & Risto Kaskilahti, Marko Björs, Heidi Hautala, Laura Voutilainen, Beats and Styles, Maria Kuusiluoma, Mehdi Younes, Ninja Sarasalo, Jukka Lewis, Susanna Penttilä, Oras Tynkkynen sekä Tomas Von Retting.

Kirjan voi tiedustella Animalian toimistolta (Porvoonkatu 53).

"Me molemmat Beats and Stylesin pojat eli DJ Alimo ja DJ Control ollaan kovia tekemään ruokaa. Me edustetaan sellaista freestylekokkauskuntaa, joka tarkoittaa perustuntumalta tulista ja hyvää! Paljon tomaattipohjaisia juttuja... ja tulista!"
-Beats and StylesIiris Purontaus, Petri Voutilainen 01.11.05
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Animalia
» Oikeutta eläimille

Kuuluisa kasvikeittokirja 2

» Etusivu index

Jutut
» Kasvissyönnin historiaa

» Teresa Välimäki

» Sari Puumalainen ja Risto Kaskilahti