Ohita navigointi

Meri-Tuuli ja Heikki valmistautuvat alkavaan kesään

Heikki ja Meri-Tuuli juontavat Top40-ohjelmaa.

YLEn Top40-ohjelman juontajat Meri-Tuuli Lindström ja Heikki Paasonen kiertävät tänä kesänä ohjelman mukana festareita, mutta aikovat myös lomailla. Iltalehti Online kertoi toukokuun lopulla, että Heikki siirtyy loppukesästä juontamaan MTV3:n Idols-ohjelman toista tuotantokautta ja jättää Top40-ohjelman heinäkuun alussa.

Vesi tuntuu olevan Meri-Tuulille erityisen mieluinen elementti. Aurinkoinen juontaja on harrastanut vuoden ajan vesijumppaa ja tänä kesänä hän aikoo ehtiä uimaan juuri kunnostettuna avattuun Kumpulan maauimalaan. Heikki ulkoiluttaa vapaa-ajalla Olli-koiraansa tai kuluttaa aikaansa Xbox:illa ja tietokoneella pelaten. Rauta nousee punttisalilla, ja kesällä miehellä on myös aikomus pyöräillä.

Meri-Tuuli ja Heikki viihtyvät molemmat sekä radiossa että televisiossa. Televisiossa keskitytään enimmäkseen omaan esiintymiseen ja elekieleen, kun taas radiossa ohjelman tekemiseen käytetty aika on paljon pidempi. "Radiossa meillä on paljon enemmän tilaa omille jutuille", Heikki sanoo. "Ja siellä musiikkia saa kuunnella hyvistä äänentoistolaitteista puolet lähetyksestä", Meri-Tuuli iloitsee.

Top40-ohjelman juontajat saavat ohjelmistaan kohtalaisesti palautetta. Suuren osan palautteesta on päätelty sisällön perusteella tulevan yläasteikäisiltä katsojilta. "Rasmusta ja Smakia pitäisi olla vieraana joka viikko", Meri-Tuuli hymyilee. Myös YLEn oma listaguru Jake Nyman on ollut yhteydessä juontajiin ja muistuttanut näitä pohtimaan sitä, minkälaista viestiä ohjelman listat tästä ajasta välittävät.


Video

 Real

» 56 kbps
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

 Windows

» 56 kbps
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

 Quicktime

» 56 kbps
» 256 kbps
» 512 kbps
» 1000 kbps

Kesto 08:17

Haastattelussa Top40-ohjelman Meri-Tuuli ja Heikki.Matias Orola, Milla Kaikkonen 08.06.05
matias.orola@toimitus.hattu.net, milla.kaikkonen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Top40-ohjelma YLEn kotisivustolla
» ÄKT:n tilastoja äänitteiden myynnistä