Ohita navigointi

Kissojen yö toi eloa syksyiseen Korkeasaareen

Juhani

Tähtien syttyessä kissat lähtevät liikkeelle.

Myöhään perjantai-iltana 9.syyskuuta järjestettiin Korkeasaaressa vuoden 2005 ensimmäinen Kissojen yö -tapahtuma. Viidettätoista kertaa järjestettävän tilaisuuden teemana on uhanalaisten kissapetojen suojelu. Kissojen elämää seurataan niiden omimpaan aikaan eli iltahämärissä. Yleisöllä oli mahdollisuus seurata muun muassa eläinten ruokailuhetkiä. Illan aikana kuultiin kissojen naukumisen lisäksi regee ja rap painiotteista musiikkia.
Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään perjantaina 23. syyskuuta, jolloin keskitytään luontodokumentteihin ja illan pimetessä esitetään kasariklassikko Kissaihmisiä. Eläinten katselun lisäksi yleisöllä on mahdollisuus jammailla silloinkin musiikin tahdissa. SuomiPOPin Karhulavalle astuvat muun muassa Olavi Uusivirta, Kiiva, Gris ja Jippu.

Levynjulkaisukeikka kissojen keskellä

Juhani hoitaa DJ:n, MC:n sekä tuottajan roolit täysivaltaisesti - ja nauhoittaa kaiken materiaalin makuuhuonestudiossaan. Räpartisti veti levynjulkaisukeikkansa Korkeasaaressa.
-"On kaukana" -nimeä kantava albumi ilmestyi kauppoihin keskiviikkona 14.9. Levy-yhtiöni toimitusjohtaja ehdotti, että voisin heittää levynjulkaisukeikkani Kissojen yössä ja tietysti olin heti innostuneena
mukana. Täällä on ihan erilaista esiintyä, kun savuisissa baareissa.
Herran ensimmäinen oma levy ilmestyi vuoden 1999 alkupuolella. Hän on kirjoitellut ja keikkaillut sen jälkeen tiuhaan tahtiin.
-Levyä varten kirjoitin ensimmäiset biitit jo monta vuotta sitten. Yöllä on kuitenkin paras hetki väsäillä riimejä. Materiaalia on mennyt matkan varrella runsaasti roskiin, mutta kyllä niitä tekstejä löytyy vielä pöytälaatikon uumenista.Petri Voutilainen ja Matias Orola 20.09.05
matias.orola@toimitus.hattu.net

Katso myös
» http://www.kissojenyo.fi
» Juhanin kotisivut