Ohita navigointi

Idols DVD

Suomen ensimmäinen Idols DVD ilmestyi perjantaina 5.3.2004. Kuva: FS Film OyPerjantaina 5.3.2004 julkaistu Idols DVD tarjoaa Idolsin vaiheista kiinnostuneelle hyvän paketin finaalisteja, tuomareita ja koelauluja.

Fremantle Median ja 19TV:n kansainväliseen formaattiin pohjautuvan Suomen Idols-tuotannon läpileikkaus on siirretty yksiin kansiin. Venla-palkitun Idols-sarjan DVD-versiolle on koottu mm. tv-sarjassa nähtyjä musiikkiesityksiä, finalistien taustatietoja ja tuomarien esittelyt.

Mielenkiintoisinta antia edustaa DVD:n koelauluosuus, jossa voi katsoa kolmekymmenen pudonneen idolikandidaatin lauluesiintymiset. Seassa on niin itkua, naurua kuin tuomariston tiukkoja kommentejakin. Hannu Korkeamäen sanat tiivistävät DVD:n koelauluannin; "Se on niin kurkunpäässä, että tulee semmonen olo, että sä oksennat sen perään."

Maininnan arvoinen osuus on myös Idols-juontajien Ellen Jokikunnaksen ja Heikki Paasosen toteuttama tuomariston esittely, joka nähtiin päätösfinaalin suorassa tv-lähetyksessä. Tyylitietoinen Nanna Mikkonen, Espan puistossa huomiota herättävä Hannu Korkeamäki, kokkiveitsiä esittelevä Asko Kallonen ja sissinä metsässä etenevä Jone Nikula ovat todella hauskaa katsottavaa.

Idols DVD ei tarjoa sarjaa seuraaneelle tv-katsojalle paljoakaan uutta materiaalia, mutta televisiossa esitetyn tarjonnan parhaimmisto on koottu tällä levyllä tiiviisti ja selkeästi yhteen.

Free Your Stars: ***Matias Orola, kuva: FS Film 09.03.04
matias.orola@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Idols DVD:n markkinoinnista vastaa FS-Film
» Voittaja Hanna Pakarisen virallinen fanisivusto

Free Your Stars

2004
» Liliom
» Shrek 2
» Karvinen Elokuva
» Harry Potter 3
» Hanna Pakarinen
» Veljeni Leijonamieli
» Antti Tuiskun albumi
» Keväällä isä sai siivet
» Idols DVD
» Miss Saigon
» Paratiisi
» Hitlerin sateenvarjo
» Baby Dough

» Vuoden 2003 jutut