Ohita navigointi

Festarimuistoja osa II : Negative

Tamperelainen Negative soitti Party Planetin keikkansa perjantaina alkuillasta.
Täytyy kyllä myöntää, että meillä oli omasta mielestäni ainakin tosi hyvä keikka, jäi hyvä maku, basisti Antti Anatomy iloitsee.Mulle mielestä ei oo mitään väliä esimerkiks mihin aikaan soitetaan tai kuinka paljon on jengiä kattomassa. Oli yks tai ei ketään tai kymmenen tai sata, mä diggaan soittaa silti.


Kysyessäni Antin mielipidettä Kouvolan parhaasta esiintyjästä, vastaus tulee heti:
Kyllä se oli toi Metallica.


Party Planetissa? Taitaa olla mies hieman hakoteillä. Aikansa Metallicaa jankattuaan Antti päätyy perjantain pääesiintyjään Apulantaan.


Oon pitkään kiertäny Apulantaa ihan fanipohjalta, ollu ihan big time fani, monta vuotta. Sitten jossain kohtaa löydettiin Tonin kanssa toisemme samoilta festivaaleilta, tajuttiin, että soitetaan samana päivänä samalla lavalla, niin tavallaan ympyrä sulkeutui. Kyllä sydäntä lämmittää.
Negative kiertää nyt ensimmäistä kesää suurempia festivaaleja. Pelottaako mennä soittamaan isoille ihmismassoille?


Ei mua kyllä pelota yhtään, hyvät olot. Nauttinut oon, koska tästähän me ollaan aina unelmoitu. Vaikka tää nyt on tavallaan aika pientä, mutta meille ei. Toi Apiksen Toni tossa avautu, että tästä on kyllä glamour kaukana, ehkä heille, mutta meille tää on eka kerta niin ollaan kyllä ihan tulessa, hirveissä lieskoissa.


Antti myöntää erään Negativen kappaleen muistuttavan hyvin paljon Tehosekoittimen Valonkantajaa.


Se on toi After All ja mun mielestä se sopii meidän biiseistä kaikista parhaiten festareille. Introhan on ihan suoraan Valonkantajasta. Me pöllitään kaikilta kaikki!


Negativen tulevaisuuden suunnitelmista mies menee varsin hiljaiseksi.?


Elän hetkessä, mä oon vaan basisti, mun ei tarvii tietää mitään!Anniina Asikainen 02.09.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Negativen saitti
» Party Planetin saitin kuvagalleria