Ohita navigointi

Mind Of Doll - likaista paiskontaa ja hikistä meininkiä

Vantaalainen rockpumppu Mind of Doll on päässyt festarikeikkailun makuun. Nelihenkinen bändi soitti Kouvolan Partyplanetissa myös viime vuoden juhannuksena.


- Mulle jäi ainakin tän vuoden keikasta parempi fiilis kun viime vuoden, kun nyt ei satanu, tuuli vaan aika paljon. Ja oli myös enemmän jengii kattomassa, tolleen kuitenkin kun soittaa ekana niin siihen nähden ihan hyvä porukka, laulaja-kitaristi Visa iloitsee.


Mind of Doll aloitti soittamaan vuonna -99 ja kokoonpano on pysynyt puolisen vuotta sitten tapahtunutta basistin vaihdosta lukuunottamatta samana. Samoin musiikkityyli, englanninkielinen rock, mutta toki kehitystä on tapahtunut vuosien varrella.


Onhan tää ajan myötä muuttunut vähän haastavammaks, koukkuja biiseihin ja kaikkii pienii juttui. Mut on tää kuitenkin edelleen sellasta suoraa rockia, aika yksinkertasta loppujen lopuks, kitaristi Sakari kuvailee.
Likaista paiskontaa ja hikistä meininkiä, bad ass rock’n’roll, pojat naureskelevat.


Pikkuhiljaa musiikkiin on ajauduttu syvemmälle ja syvemmälle, siitä on tullut suuri osa jokapäiväistä elämää.
- Mitä enemmän soitteli ja kuunteli musaa, sitä vähemmän urheilu kiinnosti. Ala-asteella kun oli koululla sellasta bändiohjausta, niin siellä se alko. Yläasteella sit pistettiin tää bändi pystyyn, Visa kertoo.


Mind of Dollin ensimmäinen omakustanteinen ep tuli ulos viime vuoden syyskuussa. Sitä tehtiin 500 kpl ja kaikki menivät kuin kuumille kiville. Nyt onkin suunnitelmissa julkaista seuraava kesän loppuun mennessä.


- Ton uuden ep:n julkasemisen myötä ois tarkotus tehä keikkoja pääkaupunkiseudulla mahdollisimman paljon, miksei muuallakin, ihan mihin päästään vain, kaikki käy, Sakari antaa keikkajärjestäjille vinkkiä.


- Meil on ainakin silleen asenne kohdallaan, että vedetään täysillä joka keikka, oli se sitten pizzeriassa tai Party Planetissa. Ei olla niin rutinoituneita ja kyllästyneitä ku jotkut sellaset bändit, jotka on kiertäneet monta vuotta festareita, ne ei oikein jaksa antaa kaikkeensa, meillä on intoa, Visa valottaa..


- Mind of doll ei halua olla mikään erityisen kantaaottava bändi.


- Niin no ehkä se sanoma on jotain, että ”ei se elämä niin vakavaa oo, have fun!”

Hauskanpito tuntuukin bändiltä luonnistuvan siinä rockin veivaamisen lomassa.
Anniina Asikainen 02.09.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Mind Of Doll netissä
» Ylen Multifoorumi