Ohita navigointi

KurkiRock 2004

Joka vuotiseksi perinteeksi muodostunut KurkiRock Itä-Helsingin Kurkimäessä keräsi jälleen kelpomäärän katselijoita ja kuuntelijoita.

Tänä vuonna esiintymään olivat saapuneet:

Kiiva
Meureltaibaobab Ääni ja Vimma 2004 voittajabändi
Kimble
demonbaboons
MoM (Methods Of Myllikä)
Team Cuidado – tanssishow
LovestOne
Paavo Kinnunen Ensemble
Technicolour

Aamupäivällä järjestetty SkidiRock ei kerännyt oikein yleisöä, lapsiperheitä käytännössä. Heille oli tarjolla hevoskyytejä ja muuta pikku kivaa.

Sitten asiaan..
Mutta kun varsinainen päätapahtuma alkoi, yleisökin alkoi pikkuhiljaa löytää itsensä paikalle kouluista ja kukin mistäkin. Jengi tuli ja meni ja vaihtui tiheään mutta siinä klo 17 jälkeen alkoi olla porukkaa aika kiitettävästi.

MoM räjäyttää potin
Klo 18.15 alkoi tapahtua liikehdintää ja levottomuutta yleisön joukossa kun lavan takana alkoi tapahtua jotain ja oli aistittavissa että kohta tapahtuu. 18.30 oli nimittäin esiintymisvuorossa MoM.

MoM aloittikin räväkästi, sillä juontajan kuulutettua "mommin" lavalle niin lavalle ilmestyikin rintaliiveihin pukeutunut epämääräinen henkilö, joka alkoi vetää omaa showtaan. Hän ehti viihtyä lavalla arviolta minuutin kun turvamiehet saapuivat paikalle ja poistivat herran kohteliaasti lavalta (Ja jos ei kaikille tullut selväksi, niin tämä oli MoM:n järjestäjien kanssa sopima show-spektaakkeli). Samaan aikaan lähtivät musiikit päälle ja MoM ilmestyi lavalle. Ei mennyt kuin hetki niin Kurkimäki oli myyty ja lavanedusta oli täynnä jengiä ja KurkiRock oli herännyt ensimmäistä kertaa eloon.

Mitäs sitten..
MoM lopetti klo n. 19.00 ja olivat varmaan iloisesti lähtemässä hipsimaan pois, mutta jäivätkin väijytykseen lavan taakse kun kymmenpäinen fanijoukko ryntäsikin kimppuun nimmareita metsästämään. Turvamiesten avustuksella nimmarit saatiin jaettua ja yleisö hajosi onnellisena kukin omiin suuntiinsa. KurkiRock kuoli taas pitkäksi aikaa. Pääesiintyjä Tehnicolour oli ainoa joka sai porukkaa edes lähelle yhtä paljon mukaan, muttei läheskään samalla tavalla. Pika-gallupin mukaan MoM oli paras esitys koko päivänä. Tämän vahvistivat myös järjestäjät.

Real Video

RealVideosta kuva

Kulttuuri-live

Kesto : 03:57

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbpsJulius Kapiainen 04.06.04
julius.kapiainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» KurkiRock
» MoM