Ohita navigointi

Rähinä-live @ Gloria 05.12.03

Kulttuuriareena Gloriassa Rähinä-live tapahtuma perjantaina 05.12.

RR LIVE 03 - Tour, joka oli samalla Kapasiteettiyksikön uuden `ITSENÄISYYSPÄIVÄ´ -albumin julkkarikiertue, kiersi 1.12 - 7.12 välillä ympäri Suomea. Paikat jossa herrat kävivät "Rähisemässä", olivat :

1.12 - Helsinki, Kurkiklubi, V.I.P
2.12 - Kuopio, Henrys Pub, k-18
3.12 - Mikkeli, Vaakuna yökerho, k-18
4.12 - Jyväskylä, Lutakko, -s
5.12 - Helsinki, Gloria, k-18
6.12 - Helsinki, Nosturi, -s
7.12 - Tampere, Colorado, k-18

Tunnelmia ennen keikkaa
Keikka oli luultavasti loppuunmyyty, sillä porukkaa oli aivan pipona. Glorian ovet avautuivat jo 20.00, jolloin ulkona oli vain muutama ihminen. Pikku hiljaa huomasi että jengiä kuitenkin alkoi valua lisää ja ei mennyt kuin pari tuntia niin paikka oli ihan sopivasti täytetty. Kaikki eivät kuitenkaan vielä olleet tulleet paikalle.

DJ:t ilmestyivät lavalle joskus 22.00 aikoihin, ja alkoivat soittaa tanssimusiikkia. Noin kello 23 aikoihin DJ Ewok ja Elastinen ilmestyivät lavalle, ja kuuluttivat ensimmäisen esiintyjän sisään..

It's show time
Ensimmäisenä lavalle iskivät Gbrl, Ii & C-mies, jotka heittivät oman settinsä mukavan rennosti ja omalla tyylillään. Heidän jälkeensä alkoi porukka vaihtua lavalla tiuhaan. EMP, Jurassikki ja kumppanit heittivät omia settejänsä ja huudattivat yleisöä tutuilla hiteillään.
EMP:n "Ovet auki" - kappale ei jättänyt kylmäksi.

Sitten koimme yllätyksen. Lavalle ilmestyi Avain, nykyään tunnetaan nimellä Asa, joka sai yleisön hulluksi. Asa heitti pari feattia ja yhden uuden soolo biisinsä.

Fintelligens kuitenkin räjäytti potin. Jengi baunssasi hulluna ja lauloi biiseissä mukana. Fintsujen setti kesti totutusti kohtalaisen kauan, ja oli kyllä illan parasta antia.

Illan pääesiintyjä Kapasiteettiyksikkö kiipesi lauteille Fintelligensin jälkeen, ja poikien rentoa meininkiä kuvasi hyvin Äärettömän räppääminen kaljapullo kädessä. Aivan loistavaa.

Tämän jälkeen häivyimme backstagelle tekemään haastatteluja.

Real AudioTakahuonehaastattelussa Iso H.

Kesto : 05:51

»Hitaat ja nopeat yhteydet | 56 - 256 kbps

Julius Kapiainen 10.12.03
julius.kapiainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Rähinä.com
» Kapasiteettiyksikkö

Rähinälive -03!

» Index - Etusivu - Realaudio

» Ennakko

» Kuvagalleria