Ohita navigointi

Valokuvausta nuorille tarjoaa Kameraseura ry

Nuorten kerhon kuvat: Rafael Linnankoski ja Jan Viljanen

Helsingin Kampissa sijaitseva Kameraseura on Suomen suurin valokuvauksen harrrastajien yhdistys, joka ylläpitää valokuvauksen tasoa, tarjoaa koulutusta ja järjestää valokuvakilpailuja.

Seura koostuu useista eri kerhoista joihin kaikkiin on jäsenillä oikeus osallistua. Jäsenmaksu on nuorille 8€ ja liittymismaksu 3€.

Nuorten kerho

Nuorille valokuvauksen harrastajille tarkoitettu kerho on yksi Kameraseuran monista. Jäsenien keski-ikä lienee tällä hetkellä 16-vuotta, ja kaikki alle 20-vuotiaat ovat tervetulleita joukkoon. Nuorten toiveiden mukaan järjestetään erilaisia kuvausretkiä ja tutustumiskäyntejä alan ammattilaisten työpaikoille. Olemme käyneet mm. Sirkus Finlandiassa kuvaamassa kulissien takana ja näytöksessä, sekä tutustuneet ammattivalokuuvaaja Anne Pennasen studioon. Jäseneksi ei ole pakko heti liittyä, kun muutaman kerran olet käynyt tapaamisessamme ja huomaat viihtyväsi, niin voit alkaa täyttää lomaketta.

Kameraseuran kotisivuilta saa lisää tietoa seurasta ja sen kokoontumisista.

Lisää infoa voi kysellä myös maililla nuortenkerho@kameraseura.fi

Nuorten Kerhon kevään ohjelma

Keskiviikkona 13.04. klo 18.00.
Teemanamme on urheilukuvaus. Mainosvalokuvaaja Kai Lindqvist (http://www.jmgstudio.fi) tulee näyttämään meille kuviaan freestylemelonnasta, samalla hän valmistaa meitä tulevaa kuvausretkeämme varten.

Sunnuntaina 17.04.
Menemme kuvaamaan iceBREAK FREEstyle –tapahtumaa (http://www.icebreak.fi) Vanhankaupungin koskelle.

Keskiviikkona 11.50. klo 16.45.
Tutustumme Harakka -saareen (http://www.harakka.fi), jossa Valokuvaaja Heikki Mäntymaalla on työtila. Saamme häneltä kattavan esittelyn saaresta, sekä kuvaustehtävän. Tapaamme Kaivopuistossa, Uunisaareen lähtevällä laiturilla. Venekuljetus. Paluu viim. klo 21.00. Piknik-varusteet ja pukeutuminen sään mukaan.

Jan Viljanen, Nuorten kerhon jäsen 04.04.05
2pc@jv2.net

Katso myös
» Kameraseuran kotisivu
» Kameraseuran Nuorten kerhon nettigalleria