Ohita navigointi

Luulo ei ole tiedon väärti

Kuulokkeet

Kaupungilla liikkuu huhu, että totuus on tuolla jossain. Meillä on tarjota tarkempi vastaus. Totuus tulee Radio Free Your Mindista torstaisin kello 19.00-20.00 ohjelmassa Luulo ei ole tiedon väärti.

Toukokuun ajan Radio Free Your Mind ja Luulo ei ole tiedon väärti kaikkien kuultavissa pääkaupunkiseudulla myös mummon vanhasta radiovastaanottimesta taajuudella 102,4 MHz!

Taistelussa epätietoisuutta vastaan.

Ohjelman toimittajien sielua hivelevät diagnoosit ja maailmoja mullistavat paljastukset ovat tarkkuudeltaan kuin tuhannet tuulipuvun housut tuulessa. Viikoittain vaihtuvaa aihetta käsitellään kuin kaksinkertaisessa pakkopaidassa, unohtamatta kuitenkaan inhimillistä puolta, joka joskus pilkahtaa hetkittäisinä hermostuneina naurunpurskahduksina. Empiirinen tiede ja avoin mieli aseinaan Luulo ei ole tiedon väärti on uskomaton näyte mihin paljon vapaa-aikaa ja liikaa kyseenalaista tietoa johtaa.

Ei mitään humpuukia.

Maailma on pullollaan totuudenjulistajia, mutta se mikä erottaa Luulo ei ole tiedon väärtin kaksikon muista, on pehmustettu selli ja legendaariseen maineeseen noussut Maailman kirjoittamattoman historian kirja, josta toimittajat ammentavat häpeämättä ennenkuulumatonta tietouttaan. Aikaisemmissa ohjelmissa kuulijat ovat päässeet selville mm. totuudesta karusellien, kiertoilmastoinnin ja ajan takana. Loppua tälle paljastuksien kulkueelle ei kuitenkaan näy, sillä maailma ympärillämme ja sisällämme on hyvin erillainen kuin maallikko osaa ennustaa. (Huom. myös todistettu Luulo ei ole tiedon väärti ohjelmassa.)

Käy sielläkin missä muutkin ovat käyneet.

Hulluuden ja nerouden välimaasto saa Luulo ei ole tiedon väärti-ohjelmassa aivan uudenlaisia fäärejä, kun näiden eetterin uudisraivaajien leiritulien ääreen saapuu muukalaisia vierailta mailta. Olivatpa he sitten hoitolan naapurikäytäviltä tai vallan toisesta todellisuudesta, heidän mielensä laitetaan kursailemattomasti tieteen suurennuslasin alle ja preparoidaan huolellisesti.

Kuulutko niihin, jotka tietävät, vai niihin, jotka luulevat tietävänsä?

Koskaan ei voi sanoa varmaksi milloin Luulo ei ole tiedon väärti-ohjelma suljetaan epäkorrektin sisältönsä puolesta, joten viritä itsesi hallituksien kontrolloimaan internetiin ja tule osaksi kollektiivista häröilyä Radio Free Your Mindissa.

Maailman kirjoittamattoman historian sankaritJuuso
Juuso


Tero
TeroTero ja Juuso 08.05.06
radio@hattu.net

Katso myös
» Funky Elephant –festivaali
» Free Your Mindin ohjelmista voi lähettää toki palautetta.

Radio Free Your Mind

»Ohjelmakartta 2008

Ohjelmat

» Babbletron
» Black Suomi
» Free Your Side
» HalooShow
» Hupitunti
» Kaikilla Mausteilla
» Kipale
» Late Night With Pimari
» Matinea
» Musta Lista
» Ompeluseura Vikatikki
» Pikkulauantai ja ME
» Pöytäradio
» Rietas Täti
» Säröfoni
» Vapaa Radio

Jutut
» Radion tarjoama maailmankuva
» Musiikki- ja yhteisöradiot
» Radion tuotantotyyppejä