Ohita navigointi

Cristal Snow ei alentunut käskytykseen

Cristal Snow on noussut viimeisen puolen vuoden aikana musiikkipiirien kuumaksi puheenaiheeksi Suomessa. Toivetunnit-ohjelmassa artisti vieraili elokuussa. Nyt sinun on mahdollista kuunnella podcastit.

Keväällä julkaistu Cristalin ensimmäinen single Pump It Up antoi lupauksen tulevasta. Video meni suoraan musiikkikanava MTV:n Fresh rotaatioon, single soi radiokanavilla ja mielenkiinto uutta tulokasta kohtaan alkoi kasvaa. Toinen single Cristal Clear pisti vielä paremmaksi, kappaleen video on pyörinyt musiikkikanavilla tiuhaan ja sitä on käyty katsomassa Youtube –sivustolla yli 40 000 kertaa.

Cristal Snow on ollut koko ikänsä liian villi ja äänekäs.- Koulussa tehtiin aikoinaan joulunäytelmää. Lavalla oli iso pata mihin koko luokka vei yhden asian mikä kuului jouluun. Kanelia, jouluenkeleitä, tonttulakkeja, hyvää mieltä ja sen sellaista. Olin ainut joka ei saanut viedä pataan yhtään mitään. Istuin katsomon eturivissä opettajan tiukassa otteessa. Mua on yritetty aina kontrolloida. Ja tässä on tulos, Cristal nauraa.

Kankaanpäästä kotoisin oleva Cristal pakkasi seitsemän vuotta sitten laukkunsa, muutti New Yorkiin ja aloitti opinnot New Yorkin City Collegen teatterilinjalla. - Olin uhonnut koko lapsuuden että muutan Amerikkaan, kukaan ei uskonut että sellainen on mahdollista, ei kaverit, ei opinto-ohjaajat, mutta mikä tahansa on mahdollista, kun ei vaan luovuta.

Suomeen Cristal palasi opiskelijaviisumin umpeuduttua ja voitti saman tien Miss Drag Queen 2006 -kilpailun ilman, että hänen tarvitsi imitoida muita naisartisteja tai olla peruukki päässä.

Cristalin debyyttialbumi julkaistaan keväällä 2008.

Audio sisällön logo Audio
Cristal Snow tykkää huonoista elokuvista

Kesto: 3:55

Lataa podcast mp3-muodossa
Audio sisällön logo Audio
Cristal Snow eli rankan lapsuuden

Kesto: 4:51

Lataa podcast mp3-muodossa
Audio sisällön logo Audio
Cristal Snow kertoo ensimmäiset musiikkimuistot

Kesto: 6:55

Lataa podcast mp3-muodossa
Petri Voutilainen, HMC 26.11.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Cristal Snow:n kotisivut
» HMC-levy-yhtiön kotisivut