Ohita navigointi

Ääni ja Vimma 2008 tulossa!

Ilmoittaudu mukaan Ääni ja Vimma -bändikatselmukseen. Valtakunnan suosituin bändikatselmus Ääni ja Vimma esittelee vuoden säväyttävimmät soundit eri puolilla pääkaupunkiseutua huhti- ja toukokuussa. Tänä vuonna mukaan mahtuu ennätykselliset 240 bändiä!

Aluekatselmukset pidetään huhtikuussa

Aluekatselmukset pidetään huhtikuussa ennen 05.–09.05.08 käytävää semifinaalia ja 10.05. järjestettävää finaalia. Genreinä ovat pop, rock, hiphop, rap, proge, metalli ja punk.

Ääni ja Vimma –aluekatselmukset


Vantaan Vernissa 02.–06.04.
Kannelmäen nuorisotalo 11.–13.04.
Kettutien nuorisotalot 11.–13.04.
Espoo Kannusillan teatterisali 15.–19.04.

Kovatasoinen raati valikoi Helsingin Kulttuuriareena Glorian semifinaaliin yli 40 bändiä. Finaaliin pääsevät bändit saavat mm. mainetta, kunniaa, demontekoaikaa ja lahjakortteja sekä keikkoja pääkaupunkiseudun musiikkitoimipaikkoihin, tapahtumiin ja festareille.

Tapahtuma toimii ponnahduslautana bändeille


Ääni ja Vimma on nuorten musiikkiharrastajien oma bändikatselmus, jonka tehtävänä on nuorten ilmaisutaitojen ja luovan osaamisen vahvistaminen. Kaikki katselmukseen osallistuvat bändit saavat alan ammattilaisista koostuvalta tuomaristolta sekä kirjallisen että suullisen palautteen. Tapahtuma on ollut vuosien varrella ponnahduslauta useille mainetta niittäneille bändeille, kuten Smakille, Turisasille, Tacerelle, Calfille, Saralle sekä viime vuoden voittajalle Pintandwefallille.

Äänen ja Vimman toteuttavat yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon nuorisopalvelut paikallisten Elävän musiikin yhdistysten kanssa.Free Your Mind toimitus 07.03.08
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Ääni ja Vimma kotisivut
» Kesäpassista kesämenoa kesäksi 2008