Ohita navigointi

Ääni ja Vimma 2008 backstage

Äänen ja Vimman finaalipäivänä pääsen haistelemaan jännittynyttä ilmapiiriä takahuoneeseen ja juttelemaan bändien kanssa. Bändien jäsenet vaikuttavat kiireisiltä, mutta muutamilta bändeiltä saan hetken aikaa kysymyksilleni.

Miehuuskokeen solisti, Markus, kertoo bändinsä olevan ensimmäistä ja viimeistä kertaa Äänessä ja Vimmassa. Semifinaaliin verraten luvassa on kuulemma uusiakin juttuja. Rennon oloinen kitaristi-laulaja lupailee bändinsä tarjoilevan "rock'n'rollia ja sirkushuveja". Myöhemmin tavatessani Markuksen hetkeä ennen lavalle pääsyä, hän vaikuttaa selkeästi jännittyneemmältä kuin aikaisemmin. Herra ei meinaa pysyä paikoillaan, mutta ehkä ihan hyvä niin, pieni jännitys saa kuulemma keikan menemään paremmin. Onnea tuomassa Markuksella on mukanansa äidin käsikoru.

Another Happy Familyn pojat ovat esityksensä jälkeen tyytyväisiä itseensä, vaikkakin pieniä hiottavuuksia kuulemma löytyisi vielä. Bändillä on tiedossa työntäyteinen kesä: pojilla on tiedossa nauhoitukset ja paljon keikkoja. "Henkihän tässä lähtee, mut lähtee ainaki hyväl taval", yhtyeen solisti, Mortti, kiteyttää. Nauhoitukset on jo suurin piirtein suunniteltu: finaalipaikasta saatavalla kahden päivän studioajalla he ovat päättäneet äänittää rummut ja loput äänitykset tehdään Järvenpäässä.


Ääni ja Vimma bändi Glorian lavalla

Home Juniorin solisti Eetu on omien sanojensa mukaan väsynyt, jonka mielestä oli kiva päästä finaaliin. Väsymys ei näy lavalta, vaan bändi näyttää olevan täynnä energiaa. Ilmeisesti pieni väsymys teki esitykselle hyvää, sillä Palokkalainen kolmikko rokkasi itsensä voittoon. Valtaisien aplodien saattelemana ilta loppui voittajien soittaessa settinsä uudelleen.

Onnittelut Arfille, AA & EH ja Paikallisille Rentuille sekä Home Juniorille, eli Äänen ja Vimman 2008 kärkikolmikolle!Jasmin Nakari 11.05.07
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Ääni ja Vimma kotisivut
» Kulttuuriareena Gloria

Ääni ja Vimma 2008

Maanantai 05.05. @ Gloria

» Kanava
» Invisibles
» Rottaniitti
» Half Apple
» Semidark People
» Today
» Miehuuskoe
» Another Happy Family

Tiistai 06.05. @ Gloria

» Running Force
» ARF
» Blessed Beauty
» Captain Skullfuck
» Regression
» Trashded
» Whispered
» Solitarium

Keskiviikko 07.05. @ Gloria

» Hässäkkä
» Mindless Thoughts
» KolmeM
» Piecemaker
» The Smart
» Sielunpyssy
» Sauma
» Straid Lazed

Torstai 08.05. @ Gloria

» Blindways
» Brymir
» All Fall Dead
» Mörgothrium
» Spiriticum
» White Lie
» The Jasser Arafats

Perjantai 09.05. @ Gloria

» AA&EH ja Paikalliset Rentut
» Sverige no Börje
» Define
» Constantine
» Kafka End
» Replica
» Tailor-made
» The Woose
» Home Junior
» Captor

Junior Ääni ja Vimma bändi


» The Highway

Jutut


» Päiväkirjamerkintöjä Ääni ja Vimma 2008
» Pala taivasta Ääni ja Vimma 2008
» Ääni ja Vimma 2008 backstage
» Ääni ja Vimma 2008 tuomarit
» Ääni ja Vimma 2008 finaali
» Haastattelussa Smak
» Haastattelussa Destiny Ocean