Ohita navigointi

Reaktori 2007

Reaktori on Suomen suurin nuorisotalo 19.-23.02.07 Wanhassa Satamassa, jossa nuoret pääsevät itse tekemään, harrastamaan ja tutustumaan kaikkeen siihen tarjontaan mitä kaupungin kymmenet nuorisotalot ja toimipaikat tarjoavat.

Reaktorissa voi viikon aikana ilmaiseksi harrastaa muun muassa skeittausta, kuvataidetta, seinäkiipeilyä ja trapetsihyppyjä. Lisäksi paikan päältä saa apua kesätöiden tai projektiavustusten hakemiseen, voi pelata verkkopelejä, pelikonsoleita, roolipelejä tai biljardia, tehdä musiikkia ja osallistua ammattilaisten opastuksella riimipajaan, harjoitella luovaa kirjoittamista tai toimittajan työtä, ottaa hennatatuoinnin ja manikyyrin, oleilla lukuisissa kahviloissa tai tuoda vanhat roinat kierrätysbussiin ja lainata elävän kirjan!

Maanantaina 19.02. Reaktorissa julkaistaan myös kaupungin nuorisoasiainkeskuksen tuleva kesätarjonta Kesäpassi. Kesäpassissa on valittavaksi yli 200 leiriä, kurssia, tapahtumaa ja retkeä maalla, merellä, Stadissa ja provinssissa, muun muassa Mediafillari-retki Turun saaristoon sekä kaupunkiseikkailu Amazing MetroRace. Kesän tuleviin tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen nuoriso.hel.fi/kesapassi kautta.

Reaktori on tarkoitettu kaupungissa hiihtolomaa viettäville 13-17-vuotiaille nuorille. Viime vuonna Wanhan Sataman suuret salit täyttyivät yli 8 000 kävijästä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa.

Reaktori on avoinna maanantaista torstaihin 19.-22.02. kello 11-19. Perjantaina 23.02. ovet avautuvat kello 11 ja koko viikko huipentuu kello 19-23 yli 14-vuotiaille järjestettävään discoon. Näiden lisäksi nuorisotalosali on avoinna maanantaista torstaihin kello 21 asti kaikille yli 13-vuotiaille.

Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla osoitteessa Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki.

Reaktoriin on vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.

Free Your Mind toimitus paikalla


Free Your Mind lähettää perinteiseen tapaan esityksiä Reaktorista. Paikan päältä livenä videokuvaa, radio-ohjelmaa tauotta, webkameroita sekä haastatteluita.

Free Your Mindin osastolle (sali 110 käytävällä) voit tulla kokeilemaan median tekemistä ja toki vain tutustua mitä kaikkea voi tehdä.

Videosisällön logo Video
Reaktori 2007 tunnelmia osa 1

 Katso video
» Nopeat
» Hitaat

 Kesto: 06:44