Ohita navigointi

Wallu Valpio järjestää festivaalin

Mediapersoona Wallu Valpio tuli nauttimaan YleX Popin annista yhdessä vuoden ikäisen tyttärensä kanssa. Kesällä hänet nähdään festivaaleilla juontajana, joista erikseen mainittakoon Myötätuulirock ja Tuska.

Valpion työt ovat painottuneet Rovaniemi Rock -tapahtumaan, jossa hän toimii promoottorina. Heinäkuussa järjestettävällä festivaalilla esiintyy lukuisia nimekkäitä yhtyeitä, muun muassa Negative, Lapko ja Tiktak.

- Helsingissä ihmisten on hankalaa liikkua Mannerheimintieltä Iso-Roballe, mutta Rovaniemellä saatetaan tulla tapahtumapaikalle jopa satojen kilometrien päästä. Lapissa on periaatteessa se hyvä puoli, kun siellä ihmiset ovat valmiita liikkumaan. Se on taloudellisesti kannattavaa festivaalin järjestäjille.

Promoottorin mielestä Rovaniemellä ei tapahdu kesällä juuri mitään. Viime vuonna Rovaniemi Rockissa kävi joka neljäs rovaniemeläinen.

- Tänä vuonna festivaalilla esiintyy 50 orkesteria, joten yleisö joutuu pulittamaan jokaisesta bändistä vain yhden euron nähdääkseen keikan. Se ei ole mielestäni mikään paha hinta.Petri Voutilainen 07.06.06
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Rovaniemi Rock Festivaalin kotisivut
» Wallu Valpio @ Free Your Mind

YleXPop 2006

» YleX Pop 2006 avasi kesän sateisissa merkeissä
» Wallu Valpio järjestää festivaalin
Kuvat

1 2