Ohita navigointi

Death Rockstar Society - Ääni ja Vimma 06!

Death Rockstar Society on kuopiolainen popahtava raskaspunkrock -orkesteri, joka irrottautuu todellisuudesta tekemällä siitä illuusiota kathartisella raivokkuudellaan ja dynaamisella lavaesiintymisellään.

Bändin keskeisin aate on Marxilainen Lennonismi ja päämäärä kahden Nirvanan yhtäaikainen saavuttaminen lavalla. Pintapuolisesta aggressiivisuudestaan huolimatta bändi ei pyri provosoimaan väkivaltaan eikä aiheuttamaan vallankumouksia, vaan tärkeimpiä sanomia ovat rauha, rakkaus ja kivi ja sämpylä. Jokainen voi pohtia sanoman syvempää merkitystä jäsentelemällä bändin nimen muodostavat sanat vapaasti eri järjestyksiin seisomalla alasti keskellä suurkaupallista vaatetusliikettä. Kesällä 2004 kaverukset Olli (SVAT) ja Petteri (C.H.I.D.) sukelsivat ryyppyputkeen ja toisesta päästä tuli ulos DRS; vähän niin kuin nopeasti kännissä lausuttuna Doors, muttei sinne päinkään. Samoilla vauhdeilla mukaan tarttuivat myös C.H.I.D.:n Mikko, Beautiful Sailorsin Petteri ja Hampaat Suussa:n Matti.

"Vittu nyt myö tehhään maailman rankin rockbändi!"

Ajatuksissa pakotti narsistinen mielihyväperiaate: "Vittu nyt myö tehhään maailman rankin rockbändi!" ja alkuinnostus näytti jo kahta peukkua. Kun assimilaatio, joka kielikuvallisesti muistutti neliönmuotoisen palikan runttaamista ympyränmuotoiseen reikään, oli suoritettu, todettiin, että Petterin oli miltei mahdoton laulaa perkussiorumpuja soittaessaan. Tilanne päätettiin ratkaista rakentamalla bändiin vielä yksi jäsen - Miguel. Täten ympyrä oli sulkeutunut ja kaksipotenssinen kolmiyhteys täydellinen!

Musiikkityyli punk/grunge, perustettu 2004

Videosisällön logo Video
Death Rockstar Society - Carnival - Ääni ja Vimma 2006 live @ Gloria

 Katso video
» Nopeat
» Hitaat

 Kesto: 03:39