Ohita navigointi

Nuorisotoimenjohtaja Lasse Siuralan mietteitä tapahtumasta

Susanna Penttilä

Iltapäivälehtien sivuilta tunnettujen ihmisten lisäksi paikalla näkyi myös muita tunnettuja ihmisiä, kuten Helsingin nuorisotoimenjohtaja Lasse Siurala.

Lasse istui teltan sisällä ja tarkkaili ympäristöään, kuten täytyykin konsertissa, jossa toinen pääjärjestäjistä on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus. Lasse totesi tapahtuman järjestelyissä näkyvän jo historian tuomaa rutiinia, mikä helpottaa suuresti järjestäjien työtä. Suurta plussaa konsertissa oli myös uuden kyvyn, eli Ääni ja Vimma -finalistin Yoku?:n pääsy lavalle suuren yleisön eteen.

Kaivarin kesäkonsertti kerää keskimäärin 30 000 kuuntelijaa paikalle ja saatu palaute onkin erittäin ristiriitaista. Tosin, kuten Lassekin toteaa, mitä isompi tapahtuma, sitä vaikeampi on kaikkia miellyttää. Suurinta purnausta lehdistössäkin aiheuttavat tapahtuman kaupallisuus sekä konserttialueen ympäristön rasitus, mutta Lasse haluaa muistuttaa, että julkisesti harvemmin annetaan positiivista palautetta.

Siurala odotti itse eniten lavalle Maija Vilkkumaata, vaikka totesikin, että esiintyjäkaarti on sopivan monipuolinen, joten jokainen löytää varmasti oman suosikin. Yhteistyö NRJ:n kanssa on sujunut lähes mutkattomasti, vaikkakin kaupallisuudessa ja eri järjestäjäpuolien näkyvyyksistä mainonnassa on vielä hiomisen varaa. Tosin Lassen mielestä tässäkin on jo kehitytty esimerkiksi viime vuoteen verrattuna. Näistä kaikesta tullaan käymään keskusteluja ensi vuoden konserttia pohdittaessa. Valmistelut aloitetaankin jo tämän kesän aikana.Anu Mäkinen 12.06.05
anu.makinen@humak.edu

Katso myös
» Lasse Siuralan kirjoituksia
» Helsinki-päivän internetsivut

Kaivarin kesäkonsertti -05

» Etusivu - Index

Videot

» Artisti haastattelut

» Muut haastattelut

Jutut

» Ennakkotiedote

» André Wikströmin mielestä uusille kyvyille tarvitaan tilaa

» Ben Zyskowicz aikoo lähteä kesälomalla Espanjaan

» Jaana Pelkonen keskittyy yliopisto-opiskeluihin

» Niina Heralan ja Wallu Valpion festarikesä käynnistyi

» Olli Rikalan kesä Diilin jälkeen

» Susanna Penttilä, "Olen enemmän heppahullu"

» Yoku? -Kaivariin Ääni ja Vimma -menestyksen ansiosta

» Aleksandra Kral-Leszcynski näkyy julkisuudessa

» Nuorisotoimenjohtaja Lasse Siuralan mietteitä tapahtumasta

» Taru ja Hilma ensi kertaa Kaivarin kesäkonsertissa

Kuvat

» Yoku ja Indica

» Melanie C ja Lab

» Hanna Pakarinen ja Technicolour

» Robyn ja Maija Vilkkumaa

» 69 Eyes ja K-Maro