Radio

Real: »56kbs  »128kbs
MP3: »56kbs  »128kbs

WebTV

 
Real: »56kbs  »256kbs

WebTV - Live!

 
Real: »56kbs  »256kbs

Chat

Nimimerkki:

Webcam

 
»Skeittihalli    »Toimitus    »Radio     »Studio

Aleksandra Kral-Leszcynski näkyy julkisuudessa

Kaivarin kesäkonsertti.

23-vuotias Aleksandra Kral-Leszcynski on viime aikoina ollut esillä television ykköskanavalla nähtävässä Talo Italiassa -ohjelmassa. Nuori mediaa opiskeleva helsinkiläinen on mukana myös YLEn TV2:ssa nähtävässä Summeri-ohjelmassa.

Alexandra Kral-Leszcynskin työn jälki näkyy tänä kesänä mm. YLEn kesäisen nuortenohjelman, Summerin kotisivustolla. Ohjelman toimittajana Alexandra mm. siirtää vieraiden kuvia ja kuvaustunnelmia internetiin. Lisäksi läpikäytävänä on päivittäin satoja, jopa tuhat toimitukseen saapunutta kirje- ja sähköpostiviestiä. Summeri nähdään elokuun alkuun asti joka arkiaamu klo 10 alkaen TV2:ssa.

Alexandra nähdään myös parhaillaan TV1:ssä esitettävässä Talo Italiassa -sarjassa. Nuoren toimittajan mukaan ohjelman kilpailijana oleminen muodostui raskaaksi kokemukseksi monista eri tuotantoon liittyvistä syistä. "Sanotaanko, että en kokenut ohjelmaa kovin mielekkääksi itselleni. Olisin halunnut päästä pois ohjelmasta heti halussa, mutta se ei ollut mahdollista", Alexandra kertoo.

Talo Italiassa -sarjan myötä Alexandran nimi on nostettu aina iltapäivälehtien sivuille asti. Lähivuosina Kral-Leszcynskin persoona voi tulla vastaan myös elokuvateattereissa, sillä hän on mukana parhaillaan tekeillä olevassa Helsinki-filmin tuotannossa Soap. Tuotannon taustalla työskentelee kokeneita nimiä: elokuvan ohjauksesta vastaa Janne Kuusi ja käsikirjoituksesta Aleksi Bardy.
 

Matias Orola 12.06.05
matias.orola@toimitus.hattu.net

»Kaivopuiston kesäkonsertti -04 Free Your Mindissa
»Helsinki-päivän internetsivut