Ohita navigointi

Turvatalon tukikonsertti Tavastialla -02Kävimme katsomassa Suomen Punaisen Ristin 125 vuotis konserttia. Esiintymässä olivat Matala, Kapteeni Ä-ni, Ceebrolistiks ja Giant robot, tunnelma oli aivan loistava varsinkin loppua kohden.

Lähdin konserttiin avoimin mielin en odottanut mitään vaikkakin hieman toisenlaista tunnelmaa, joka osoittautui kuitenkin paljon siistinmäksi.

Paikalla oli paljon erillaisia ihmisiä. Osa oli tullut katsomaan esiintyjiä, osa oli SPR:n työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Kaikki viihtyivät, tunnelma oli tiivis ja rento. En itse oikein osannut odottaa mitään tapahtumalta ja annankin ison plussan SPR:n tempaukselle. Oli helppoa syöksyä tiiviiseen fiilikseen mukaan, valot välkkyivät ja esiintyjät olivat täysillä mukana menossa. Hienoa että SPR tuo itseään ihmisten tietoisuuteen myös tällä tavalla.

Jokainen esiintyjä antoi panoksensa keikalle vaikka eivät olleetkaan aivan varmoja mitä SPR varsinaisesti tekee, jotakin havaintoa tuntui kaikilla kuitenkin olevan. Matala esiintyi ensimmäisenä,Matalan Ona Kamu esiintyi rauhallisesti hyvällä maulla. Hyvin jaksoi Ona vaikka kovaa työtä oli tehnyt jo koko scaalan rakentamiseen. Kapteeni Ä-ni esiintyi Matalan jälkeen, pojat vetivät keikkansa ihan loistavasti yleisön huutaessa. Sitten vielä Ceebrolistiks ja Giant robot. Mitäs niistäkään sen ihmeenpää kun kaikki esiintyivät loistavasti, ainakin sinä aikana kun itse ehdin seurata tapahtumaa. Mahtava meininki mahtavat esiintyjät.

Suomen Punainen Risti on toiminut suomessa jo 125 vuotta hyvällä menestyksellä. Toiminta on kehittynyt ja Suomessa on nuorten turvataloja pääkaupunki seudulla 3 ja muualla suomessa 2. Tapahtuman järjestäjänä toimi pääosin Ona Kamu, hän toimii myös vapaaehtois työntekijänä nuorten turvatalolla. SPR:llä on myös paljon muuta toimintaa kuten nälkäpäivä keräys, ensiapu kursseja, vapaaehtoisia ihmisiä viikonloppuisin kiertelemässä siellä missä nuoret on.

Real VideoTavastia esipuhe

Kesto : 01:25

» Hitaat yhteydet 56 kbps


» Nopeat yhteydet 256 kbpsHaastattelussa Ceebrolistics

Kesto : 04:24

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbpsHaastattelussa Giant Robot

Kesto : 02:54

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbpsHaastattelussa Kapteeni A-ni

Kesto : 05:26

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbpsHaastattelussa Matala

Kesto : 03:55

» Hitaat yhteydet 56 kbps

» Nopeat yhteydet 256 kbpsHanna Hellsten, Tia Kollin ja Kati Rahko 16.10.02
hanna_hellsten@luukku.com

Katso myös
» Ennakko - Turvatalon tukikonsertti Tavastialla
» Turvatalon tukikonsertti Tavastialla kuvagalleria 1