Ohita navigointi

Popfinlandia kello 19:49-21:36

Käväisen katsomon piippuhyllyllä, ja sieltä löytyy iloinen tyttölauma. Kyselen tunnelmia. Onko Otto söpö? "-Ei!! Toi afro letti ei oo." "- Meiän suosikki on pikku-G!" "- Eihä oo, kun sen deejii!!" "- Koska ne on, koska ne on?? Oi ne on täl lähemmäl laval jeeeee" "-Täält ei nää mitään!! " "-Ota mun rillit!" "- Hei haluutsä että me opetetaan sut soittaa selloo? "
-Paula


19:49 Samuli Edelmann
Samuli. Rauhallinen tunnelma. Akustista kitaraa kaiken rähinän keskelle, lämpö menee suoraan sydämeen.
-Paula

Aivan käsittämätön ääni tuolla miehellä. Olen ylpeä tuosta Suomi-miehestä, joka soittaa kitaraa ja laulaa. Akustinen vetoaa aina. Yleisö hiljentyy, vaipuvat kauniiden sointujen mukaan. Edelmann omistaa "Enkelten tuli" kaikille enkeleille, jotka ovat pelastaneet ihmiset pahasta paikasta. Hän saa minut muistamaan lämmöllä niitä sankareita, jotka ovat taistelleet Suomen puolesta, jotta saamme juuri nyt istua tässä ja nauttia elämästä..
-Rita

20:06 Tuomari Nurmio
Kiistatta tyylikkäin hattu ever.
-Paula

20:15 Wallu
Lähden seurailemaan mitä tapahtuu lavan lähettyvillä ja törmään Walluun. Nykäisen häntä hihasta kysyen onko hänellä hetki aikaa jutella. Nuoriso-ohjaajaksi kun opiskelen, minua eritoten kiinnostaa hänen nuorisotyölliset kokemukset. Wallu kertoo, että kolme kuukautta ennen valmistumista Suolahden opistosta, että sai työtarjouksen radiosta ja sille tielle jäi. Wallu kuitenkin on ollut mukana perustamassa aikoinaan Walkers -kahvilaa sekä on sen puitteissa toiminut vapaa-ehtoisena nuorisotoiminnoissa. Kuitenkaan median ja nuorisotyön yhdistäminen ei tällä hetkellä kiinnosta tätä sympaattista kaveria, eikä se ole mahdollistakaan työkiireittensä vuoksi. Loppuun Wallu vielä tokaisee hymyillen, että eiköhän tuossa keväällä nuorisotyötä saa tehdä kerrakseen perheenlisäyksen vuoksi.
-Rita

20:23 Apocalyptica
Hyvin mielenkiintoinen yhdistelmä klassisia soittimia ja vaikutteita sekä raskasta ja tummaa äänimaailmaa. En ole koskaan nähnyt ennen bändiä livenä, joten esitys oli erittäin mieleenpainuva ja vaikuttava. Mielettömän hyvä ihan uniikki tyyli ja soundi, eikä lavakarismaakaan jäänyt puuttumaan...
-Paula

20:37 Pikku-G
Pikku-G nousee lavalle ja tyttöjen kädet katsomossa kohoaa. Nuoren mutta itsevarman ja vilpittömän oloisen räppärin esitys on hurmaava. Räjähdysvaara. Katsomoon sataa 'rahaa', kädet tavoittelevat. Lavalla käväisee myös Yor123.
-Paula

Voi tätä kiljuntaa..! Tytöillä pyörii sukat jaloissaan, kun nuori rap-artisti astuu lavalle. Suomi-lippu nousee yleisön seasta hurjaan liikkeeseen. Kyllä hip-hop on saanut vallan rakkaasta Suomi maastamme. Tuo 16-vuotias miehenalku itsevarmasti räpäyttää ilmaan, että kyllä me nuoret virheistämme opimme, antakaa meidän elää! Hänessä on nuoruus ja hänessä on tulevaisuus.
-Rita

20:51 Hanoi Rocks
Rock and roll! Rakkaat rokkarit valloittavat lavan ja yleisön hyväntuulisuudellaan. Mike Monroella punainen takki, olkapäissä ketjuja, sekä iso punainen lierihattu. Vaatteissa hienoja vilkkuvaloja. Standin kieputus näyttää helpolta. Lavan takana odottelee Angela ja muut enkelit.
"-Hjyvää itsekk-.. ..itsepäisyyspäivää…. " "-Shut the f*ck up and play, man!!" Viihdyttävä show, myös nuoremman yleisön suuressa suosiossa.
Hanoi Rocksille vielä extra-aplodit, ansaitusti.
-Paula

No, mitä heistä voi oikein sanoa? 80 -luvulta legendaarinen yhtye jaksavat yhä kukkoilla. Nuo äijät osaavat rockata. Aivan käsittämätöntä tykitystä!
-Rita

21:38 Kari Peitsamo
Kauppaopiston naisia toivotaan yleisöstä. Mies ja kitara, akustista näppäilyä ja rentoa menoa. Taavi Lintunen rules! Viialassa on paljon kauniita naisia.
-Paula

Mies ja kitara: Kari Peitsamo. Jos mies pystyy saamaan yleisön itselleen Hanoi Rocksin jälkeen, on hänessä pakko olla karismaa. Sympaattinen kaveri välispiikkeineen pisti hymyn huulille. Ja kyllä Suomen kansa " Put their hands together"!
-Rita

21:22 Paleface
Lavalle hyppää nyt iso, hyväntuulinen hupparimies. Til the break of dawn jyrää, toimii vastustamattoman hyvin, ei auta pyristely.
-Paula

Mc Valkonaama ja Mc Metsän Menninkäinen lavalla. Itsevarmuus ja hyvä tyyli.
-Rita

21.36 Melrose
Hei täähä on rokkii! Kunnon paahtoa ilman mitään turhia välipulinoita. Hitaampi kappale oli hiukan Aerosmith-mäinen ja erittäinkin kovasti allekirjoittaneen mieleen.
-Paula

Nämä rokkarit ovat niitä isolla ärrällä! Tiukkaa ja hikistä tykitystä vuodesta 86! Päällekäyvä energia, peittelemätöntä seksuaalisuutta ja asenne vetoaa tähän tyttöön, että oksat pois! Näistä kannattaa aloittavien bändien ottaa mallia. Tokelan hallittu itsevarmuus sekä pilke silmäkulmassa on hypnositoivaa..
- RitaPopfinlandia -03 crew 06.12.03
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Popfinlandian kotisivut
» Medialeiri -03 päiväkirja

Popfinlandia -03

Jutut:
Etusivu - Index

Ennakko

Alusta tehosekoittimeen - kello 19:00-19:35

Piippuhyllyltä Melroseen - kello 19:49-21:36

Big bandista maammelauluun - kello 21:50-23:33

Kuvagalleriat

1 2 3