Ohita navigointi

Popfinlandia kello 21:50-23:33

21:50 Don Johnson Big Band
Salt Water oli kiristetty tiukaksi funk-versioksi, lähes aggressiiviseksi. Energinen ja skarppi Tommi hiippailee ja tanssii. Taitavaa, tarkkaa, täsmällisen kaunista musaa. Jah Jah blow job kulkee kuin juna. Homma toimii ja vakuuttaa, ja silti samalla soundi on herkullisen elävä eikä liian sileäksi hiottu. One MC and one delay räjäyttää lopulta paikan, yleisö pomppii, on kerta kaikkiaan tanssittava nyt.
-Paula


Hämyistä ja satumaista. Sitten maskuliinisuutta peliin. Ja niin kaunis, kaunis saksofonin ääni. "Night Man":n aikana olen sanaton. Kylmät väreet vain kulkevat ympäri vartaloani. Mikä musiikillinen kauneus, kokonaisuus!
-Rita

22:07 Bogart Company
Ressu Redford jeee! Iloisuus tarttuu! Don Johnsonin jälkeinen paikka ei ole helppo, ja esitys tuntuu aluksi ehkä hiukan vaisulta.
Katson polveani joka silti on alkanut heilua rytmin tahtiin. All the best girls nostattaa tunnelmaa "-Oottekste joskus kuullu tän biisin?!"
-Paula

22:24 Killer
Hysteeristä kiljuntaa yleisöstä. Toimivaa tavaraa, pipopäinen Siiri on hymyilevä ja pirteä. Säröistä kitaraa ja räimettä, jeah! Komppi on tiukka ja tarkka. Naughty boy tuo kylmät väreet. Siiri on ihana.
-Paula

22:41 Bomfunk MC's
Tarttuva rytmi ja hyvät vibat heti ensi sekunnista. Ja breikkareita, hieno show!! Ja_millaisia_breikkareita!!!! Reiskan olemuksesta tulee jotenkin mieleen Ice-T. Freestyler on kyllä ehdottomasi kingi biisi ei sille mitään voi.
-Paula

Pienen yleisöpalloilun jälkeen taas ruodussa. Bomfunkit vauhdissa ja samoin juhlaväki. Freestyle puree vieläkin vuosien jälkeenkin.
-Rita

22:59 The Crash
Kellon viisarit alkavat lähestyä yhtätoista ja lavalle saapumassa The Crash. Lammasmaisen eksoottinen ääni kajahtaa jäähalliin. Rockipoppi ja huokailut mikrofoniin vetoaa eturivin kansaan. Aika letkeetä jammailua. Antaa palaa.
-Rita

23:17 Anssi Kela
Minusta tuntuu, että Anssi on tunkeutunut jokaisen lapsen ja nuoren, tytön ja pojan, naisen ja miehen pään sisälle. Kuulen yhtä hyvin heidän laulunsa kuin itse laulajan. Mahtavaa! Tuo mies on SuomiPop. Nämä käsien taputukset, yhteislaulut sen kertovat. Nummelan sankari on ansainnut paikkansa viimeisenä esiintyjänä. Minusta piti tulle prinsessa, mutta minusta tulee nuoriso-ohjaaja.
-Rita

23:33 Maamme laulu
Wallun ja Minnan säestyksellä Helsingin jäähalli laulaa Maamme laulun. Tähän on hyvä lopettaa. Kiitos!
"Koskaan ei ole liian myöhäistä halata toista"
terkuin: Paula ja RitaPopfinlandia -03 crew 06.12.03
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
»
»

Popfinlandia -03

Jutut:
Etusivu - Index

Ennakko

Alusta tehosekoittimeen - kello 19:00-19:35

Piippuhyllyltä Melroseen - kello 19:49-21:36

Big bandista maammelauluun - kello 21:50-23:33

Kuvagalleriat

1 2 3