Ohita navigointi

Piraattirock 2002

Jo kolmatta kertaa Lauttasaaren luonnonkauniilla Kasinonrannalla järjestetty vauhdikas rockfestivaali Piraattirock keräsi kasapäin yleisöä koolle 17.8.2002.

Aurinkoinen lauantaipäivä suosi sekä esiintyjiä että yleisöä ja tunnelma oli pilvissä. Seitsämän hyvin erityyppistä yhtyettä viihdyttivät katsojien lisäksi myös lähistöllä ohi juoksevien Helsinki City-maratonistien mieltä kolmesta kymmeneen. Bändien joukosta löytyivät mm. Passionworks, Killpretty ja ensiesiintymisensä illan viimeisenä bändinä suorittanut, kovasti odotettu TJ Ääretön. (Kuva bändistä Passionworks)(Kuva TJ Ääretön)

Piraattirock yllätti iloisesti myös ne, joiden budjetti ei kesän jälkeen ollut parhaimmillaan - tapahtumaan oli nimittäin vapaa pääsy.
Haastattelujen myötä kävi ilmi, että suurin osa yleisöstä oli liikkeellä mielenkiinnosta ja positiivisella mielellä. Festarialueella näkikin ihmisiä jokaisesta ikäryhmästä - vauvasta vaariin. (Kuva yleisöstä)

Onnistunut päivä huipentui villiin iltaan tunnelmallisessa ravintola-baari Bistro Piratissa.
Viimeisen bändin lopetettua yleisö lähti soljuvana virtana valumaan kohti jatkoja, jonne ihmisiä tulvi kiitettävä määrä. Myös jatkoille oli järjestetty muutama yhtye viihdyttämään asiakkaita. Festarin virallinen järjestäjä Kristian Nyberg kommentoi tapahtumaa parhaiten onnistuneeksi Piraattirockiksi koskaan, ja oli erittäin tyytyväinen kuluneeseen päivään.
Mies pahoitteli pelkästään sitä, ettei itse pysty enää jatkossa organisoimaan tapahtumaa, ja esitti toivomuksen että jotkut muut innokkaat ottaisivat asian hoitaakseen tulevina kesinä. Tässä siis vinkki kiinnostuneille...
(kuva jatkoilta)

Piraattirock 2002 esiintyjälista:
Valerian
Battagia
Killpretty
Viola
Passionworks
Damn Seagulls
TJ Ääretön

Piraattirock projektiryhmä kiittää kaikkia mukanaolleita bändejä, yleisöä ja järjestäjiä.

Piraattirock tiimi:
Taru Väisänen, Ulla Koivumäki, Laura Lahikainen, Rony D. Mitzner, Pasi Ahonen, Joni Varon, Jon A. Korhonen, Jonatan Moyal (Moilanen). Kirjoittivat U ja L.Piraattirock tiimi 12.09.02
fym@hattu.net

Katso myös
» Lähetä Free Your Mind -postikortti
» Lauttasaaren nuorisotalo