Ohita navigointi

Montturock Tuusulassa 2001Tuusulassa, tarkemmin ottaen Hyrylässä, järjestetään sunnuntaina 3.6.2001 Montturock –tapahtuma. Aloitus tapahtuu n. klo 12 ja hommat jatkuu aina n. klo 21.30 saakka.

Tapahtuma rakentuu siten, että aloitamme lastentapahtumalla, jossa esiintyy paikallisia sirkustaiteilijoita (lapsia ja nuoria) ja sponsoreista riippuen pyrimme saamaan aloitustapahtumaan esiintymään Fröbelin Palikat. Tämä tosiaankin riippuu paikallisten yrittäjien osoittamasta mielenkiinnosta.

Nuorille ja varttuneemmille on luvassa päivän mittaan mm. Vilperin Perikunta ja Pepe Ahlqvist. Paikalle tulee myös TikTak, riippuen tällä hetkellä siitä, saammeko sille rahoituksen Fortumilta. Siitä on neuvoteltu… Paikalliset bändit valitaan esiintymään bändikatselmuksessa, joka järjestetään Hyrylän nuorisotalo Mestalla sunnuntaina 22.4.

Aikuisille on Montturockin kanssa samaan aikaan tanssit Hyrylän torilla, jossa esiintyy Tony Montana. Tanssit järjestetään klo 16-21 välisenä aikana. Eli tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja sinne ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon.

Järjestäjinä ovat Tuusulan nuorisopalvelut ja nuorisolautakunta, Tuusulan kulttuuripalvelut ja Huumeeton Tuusula –työryhmä. Lisäksi mukana on joukko vapaaehtoisia työntekijöitä. Sponsoreita ei voi vielä mainita, koska niistä ei ole vielä varmuutta. Heidät kyllä tullaan mainitsemaan. Lisätietoja voit kysellä yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.Sami Paananen 07.02.02
sami.paananen@tuusula.fi

Katso myös
» Tuusulan kunnan kotisivut
» Rock tapahtumia Fennican hakemistosta