Ohita navigointi

LOISTE! SKIMMER! SHINE! 2003

Loiste logo

LOISTE! on nuorten kaupunkifestivaali, jossa on tällä kertaa teemana musiikki. Loisteesta lähetetään Free Your Mindiin livenä Rap-klubi Hattutehtaalta torstaina 13.03. klo 19 - 21.00

Festivaali kokoaa yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset 8.-15.3.2003. Nuorilla on mahdollisuus esiintyä laadukkaissa puitteissa, tavata toisia harrastajia ja saada palautetta ammattilaisilta ja toisilta nuorilta.

Festivaali toteutetaan koko pääkaupunkiseudun yhteisenä musiikkikatselmuksena, josta valitaan osanottajat valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri 03 -tapahtumaan Lapualle 16.-18.5.2003.

Katselmukseen voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudun musiikkia harrastavat nuoret. Mukana on musiikin koko laaja skaala. Reilun viikon aikana musiikista kiinnostuneet kohtaavat katselmuksissa, työpajoissa, klubeilla ja gaalassa.

Lajit
Klassinen soitinmusiikki, lauluyhtyeet ja kuorot, kansanmusiikki, etno- ja maailmanmusiikkiyhtyeet, dancemusic, rap ja hip hop, jazzmusiikki sekä pop- ja rockmusiikki

Supernova -sarja sisältää uutta ja kokeilevaa musiikkia. Supernovaan voit osallistua, mikäli et löytänyt musiikillesi lajia edellä mainituista. Supernova on sääntövapaa laji, jonka estradeina voivat toimia kaupungin klubit, kadut ja torit. Esitys voi olla esim. musiikki-performancea, outoja instrumentteja tms. Laji ei osallistu valtakunnalliseen katselmukseen.

Mukaan toimitustiimiin
LOISTE! dokumentoidaan jälleen kerran Free Your Mindiin monessa eri muodossa.
Oletko kiinnostunut kirjoittamaan juttuja, ottamaan digitaalikuvia tai kuvaamaan videokameralla ja materiaalin muuttamisesta internettiin?

Mukaan toimitustiimiin pääsee ilmoittautumalla Nuorten mediakeskukseen.

» Antti Salminen, antti@supafly.net

Nuorten mediakeskus
(Lönnrotinkatu 30c, 2krs)
PL 5000
00099 Helsingin kaupunki
09-3108 9091Nuorten mediakeskus Hattutehdas 04.03.03.
fym@hattu.net

Katso myös
» LOISTE! -kotisivut
» Valtakunnallinen Nuori kulttuuri 03

Loiste 2003

Jutut
» Index
Aikataulu
» Loiste! -03 Glorian katselmus 08.03.

» Loiste! -03 Hattutehtaan Rapklubi 13.03.