Ohita navigointi

Katalyytti

perjantaina 30.3.2001 Katalyytin ensi-ilta Gloriassa


Aikataulu:

klo 22.00 Salamaryhmä
klo 22.45 Käpälämäki
klo 23.30 FOS
klo 00.30 Kinos

Katalyytin Ensi-iltabileitä vietetään pe 30.3. klo 21 lähtien Gloriassa. Ohjelmassa Kuvaa ja Ääntä, tarjoajina VJ:t, Giant Robot DJ:t sekä bändit Kinos, FOS ja Salamaryhmä ja vatsantäytteestä vastaa Meijän Keittiö.Mukana myös fyysisen ja visuaalisen teatterin ryhmä Käpälämäki, sekä tietenkin itse Katalyytti-video.
Liput juhliin maksavat vaivaiset 20 mk.
Katalyytti on epäkaupallinen videoprojekti, joka tuo esille tuoreita, joskus yllättäviäkin näkökulmia maailman menoon. Katalyytti nostaa kissan pöydälle ja kertoo niistäkin asioista, joista valtamedia vaikenee. Ruohonjuuritason videoviestinnässä raha ei ratkaise näkökulmaa, eivätkä omistussuhteet sanele aihepiiriä.
Videoprojekti tarjoaa kantaaottavan ja kriittisen näkemyksen kaikkia koskevista isoista ja pienistä asioista, kuten ympäristön tilasta, taloudesta ja yhteiskunnallisesta eriarvoisuudesta. Katalyytti leviää internetin sekä muutaman kerran vuodessa ilmestyvän videojulkaisun muodossa.

Katalyytin nollanumero ilmestyy 30.3. ja sen teemoja ovat mm. Prahassa vuoden 2000 syksyllä pidetty Kansainvälisen valuuttarahaston ja Maailmanpankin kokous ja sitä vastustaneet mielenosoitukset, asukastoiminta, geenimanipulaatio sekä aseistakieltäytyminen.

Projekti tarjoaa myös vaihtoehtokulttuuria valottavan kansainvälisen videoarkiston, joka on helposti käytettävissä http://kulma.net/katalyytti kotisivujen kautta.Free Your Mind -toimitus 30.3. 2001
hattu@hattu.net

Katso myös
» Lue lisää katalyytistä
» Vaikuttava tietotoimisto