Ohita navigointi

JokuRoti


JokuRoti ei ole tyttöbändi. JokuRotissa soittaa neljä raavasta miestä! Miehet ovat keski-ikäisiä ja heidän lempiruokansa on lenkkimakkara. He juovat vain ja ainoastaan keskiolutta ja kilpailevat kaljamahojensa koolla.

JokuRoti soittaa poppia. Tytöt eivät oikeasti osaa soittaa, eivätkä laulaa, siksi he soittavatkin kaikki keikkansa playbackinä. Heidät on valittu bändiin vain ulkonäkönsä ja tanssitaitonsa ansiosta.


...JokuRoti on räkäinen punkrock-bändi. Se koostuu kahdesta kitarasta, laulusta, bassosta ja rummuista. Heviletti-Hanna hakkaa rumpuja, Söpö-Miuku roikkuu bassossa, Peikko-IP veivaa lead kitaraa, ja Ticce on soittavinaan kitaraa ja rääkyy jotain mikin suuntaan.

Kaikki alkoi siitä, kun Ticce ja IP päättivät pelastaa suomen jo kovin huolestuttavasti rappiolle joutuneen musiikkiteollisuuden. Mukaan tuli rumpali Hippi, ja myöhemmin basistiksi basistin paikalle Hanna. Hippi poistui keskuudestamme. Basso- Hanna hyppäsi kannujen taakse ja BUM! Hänestä tuli rumpali- Hanna. Bassonkaulaan liittyi Miuku... Ja tällä kokoonpanolla ne tylleröt nykyäänkin leikkii soittamista..

Tärkeää on mainita se, että kun tyttöjen musiikkiura ja koko elämä oli menossa pahasti rappiolle, astui heidän elämäänsä Tapi the great sädekehä päänsä päällä ja Auringonvalon ympäröimänä. Tapi the great pelasti tyttöset ja nyt soittokin jo sujuu.

Ja lopuksi JokuRoti tahtoo vielä sanoa, että tässä juttuun saattoi livahtaa muutama epätosi. Mikä ei tosin ole todennäköistä.


-Kiitos-

Saija 15.06.02
saija@supafly.net

Katso myös
» Ruusut Rokkaa sivuille
» Katso JokuRotin kuvat

Ruusut Rokkaa

Jutut
»Ruusut rokkaa 2004 - Rokin korkeat korot
»Lähtökuopissa - Ruusut Rokkaa 2004
»Ruusut Rokkaa - History
»Ruusut Rokkaa rajummin
»Munkan keikka 24.11.02
»Ruusut Rokkaa - Asfaltti jytisee

Kuvagalleriat
»Ruusut Rokkaa rajummin - Rounders ja Creepy Crawlie
»Ruusut Rokkaa rajummin - Ravine ja China Cat
»Ruusut Rokkaa rajummin - Barock ja Kerho
»Ruusut Rokkaa rajummin - Bitch Alert
»Munkasta 24.11.02
»Ruusut Rokkaa - Asfaltti jytisee

Ruusut Rokkaa bändeistä
»Deep Blue Girls
»dada stunt girl
»Piedelay
»Ravine
»creepy crawlie
»Indica
»JokuRoti
»China Cat
»Barock