Ohita navigointi

Kansainvälinen itsenäisyysjuhla


Live OnLine 06.12.2000


Livestream: realvideolähetys alkaa klo 20.00.
Livestream broadcast begins at 20 pm (+2GMT).

Kansallisen juhlapäivän kunniaksi Helsingin kulttuuriareena Gloria tarjoaa kansainvälisen itsenäisyysklubikattauksen. Isänmaapallolaisen kakkutarjoilun lisäksi näe illan esiintyjät elävänä netissä.


Klo 20 -23
CONNECTED 2
-maa-tuli-vesi-tuuli-tyhjyys-

  • Winha

  • Kyy-Kinos

  • Jakanstone Molke (Saksa)

  • Abukar Jeilani (Somalia)

  • Takht Thaqil (Ranska)

CONNECTED on poikkitaiteellinen klubi-esitys, joka koostuu tanssista, musiikista, uudesta sirkuksesta ja videoista.Connected on poikkitaiteellinen klubi-esitys, joka esitettiin kahteen kertaan joulukuun alussa. Ensimmäinen kerta oli Valon voimat -tapahtuman yhteydessä ja toinen Glorian Kansainvälisessä itsenäisyysjuhlassa. Connected perustuu alunperin alkusyksystä esitettyyn KYY-esitykseen, jonka tavoitteena oli yhdistää monenlaista näyttävää taidetta. Esitys herätti kiinnostusta useilla eri tahoilla ja näin sai alkunsa myös Connected.

Connected toteutettiin yhteistyössä suomalaisten sekä Saksasta, Ranskasta ja Somaliasta saapuneiden ryhmien kanssa. Esityksiä alusti Harjun nuorisotalon isännöimä kansainvälinen työpaja, jonka tarkoitus oli tutustuttaa ryhmät toisiinsa ja valmistella tulevia esityksiä.

Connected lähti liikkeelle viidestä peruselementistä: maasta, tulesta, tuulesta, vedestä ja lopulta tyhjyydestä. Niiden pohjalta Connected rakensi tutkimusretken ihmisen elämään, joka toisaalta on myös ikuisten peruselementtien kannattelema tietokonepeli.


Tumppi ja Juuso realvideohaastattelussa

Klikkaa realvideo !

Connected, nimensä mukaan, yhdisti kokeellista musiikkia, akrobatiaa, monenlaista tanssia, jonglöörausta ja videotaidetta. Kolmetuntinen show vedettiin putkeen ilman taukoja. Esitykset sekoittuivat toisiinsa ja eri ryhmien esiintyjät vierailivat toistensa esityksissä. Hienoa ja monipuolista katseltavaa!

Klo 23.00 Manifesto Jukebox
Klo 23.45 Pelle Miljoona DuoFree Your Mind - toimitus
hattu@hattu.net

Katso myös
» lue lisää Connected -esityksestä
» Kulttuuriareena Gloria