Ohita navigointi

Peruutettu: ReC ja Kauri Hattujameissa 30.10

Hattujamit peruutetiin teknisten vaikeuksien takia.
Pahoittelemme tapahtunutta.ReC

ReC on nuori konemusiikkiyhtye Hattutehtaalta. Päähänpistosta syntyneeseen pumppuun kuuluu Sauli ja Mats, sekä satunnaisia vieraita. Essi soittelee mukana silloin tällöin saksofonia. Muut instrumentit ovat Novation nova joita Sauli ja Mats ahkeroivat.

Puolen vuoden kokemuksella Sauli ei osannut vielä luokitella heidän musikkiaan. "Waterfallii tai jotain. Ei pysty pistää oikeen mihkään genreen. Kuulija saa luokitella." Tulevan keikan settiä muusikko luonnehti "pirskutin hyväksi".


Kauri
Kauri on elektronista meininkiä pitäen siäsällään koskettimia, kitaraa, kaksi naisvokalistia ja miesvokalistin. Vaikka kokoonpano on vain kuukaudenvanha, on kaikilla artisteilla vahva muusikkotausta. Pari yhtyeen jäsentä opiskelee Sibelius-akatemiassa. Muiden historiaan kuuluu runsasta itseopiskelua, musiikkiluokkia, musiikkiopistoa ja ääni-ilmaisun opiskelua Stadiassa.
Jakki + Antti + Miki + Jannike + Pia = Kauri
Bändin jäsenten yhteinen historia on pitkä. Jakki ja Antti ovat tehneet musiikkia yhdessä vuodesta 94. Mikin kanssa Antti on ollut kavereita vuodesta -89 ja heillä on ollut yhteisenä projektina mm. rockbändi.

Tämän päivän musiikki on aika rauhallista ja elektronista. He eivät halua profiloitua aiempiin projekteihinsa, vaan luoda Kauria omalla painollaan.Toimitus - Free Your Mind 25.10.03
fym@hattu.net

Katso myös
» @junkmail ja Senaatti Syyskuu -03 Hattujameissa
» Purkaamo - Sauli