Ohita navigointi

Connected

Connected on poikkitaiteellinen klubi-esitys, joka esitettiin kahteen kertaan joulukuun alussa. Ensimmäinen kerta oli Valon voimat -tapahtuman yhteydessä ja toinen Glorian Kansainvälisessä itsenäisyysjuhlassa.

Connected perustuu alunperin alkusyksystä esitettyyn KYY-esitykseen, jonka tavoitteena oli yhdistää monenlaista näyttävää taidetta. Esitys herätti kiinnostusta useilla eri tahoilla ja näin sai alkunsa myös Connected.

Connected toteutettiin yhteistyössä suomalaisten sekä Saksasta, Ranskasta ja Somaliasta saapuneiden ryhmien kanssa. Esityksiä alusti Harjun nuorisotalon isännöimä kansainvälinen työpaja, jonka tarkoitus oli tutustuttaa ryhmät toisiinsa ja valmistella tulevia esityksiä.

Connected lähti liikkeelle viidestä peruselementistä: maasta, tulesta, tuulesta, vedestä ja lopulta tyhjyydestä. Niiden pohjalta Connected rakensi tutkimusretken ihmisen elämään, joka toisaalta on myös ikuisten peruselementtien kannattelema tietokonepeli.

Real VideoTumppi ja Juuso kertoo illan ohjelmasta.

Kesto : 02:24

» Hitaat yhteydet 56 kbpsConnected, nimensä mukaan, yhdisti kokeellista musiikkia, akrobatiaa, monenlaista tanssia, jonglöörausta ja videotaidetta. Kolmetuntinen show vedettiin putkeen ilman taukoja. Esitykset sekoittuivat toisiinsa ja eri ryhmien esiintyjät vierailivat toistensa esityksissä. Hienoa ja monipuolista katseltavaa.Eeva Piha 17.12.00
eeva.piha@kolumbus.fi

Katso myös
» Itsenäisyyspäivä live online 6.12. Gloriassa
» Kansan kuokkavieras juhlat 06.12.2000