Ohita navigointi

Helsinki Freedom recordsilta ensimmäiset pitkäsoitot

Helsinki Freedom records -levy-yhteisön tunnelmalliset ja odotetut pitkäsoitot näkevät päivänvalon ennen rajujen syysmyrskyjen alkua. Vuonna 2007 perustetun levy-yhteisön ensimmäiset julkaisut ovat Mr. Ko:n Boys from da past ja Helsinki Freedom recordsin kokoelma vol1.

HFR tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden nuorille aloitteleville räppäreille kokeilla siipiään musiikkimaailmassa. Yhteisön listoilla on tällä hetkellä lähes 40 artistia. Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen alla toimivan levy-yhteisön musiikki on soinut kaupallisilla radiokanavilla. Nuorille suunnattujen lehtien lisäksi Helsingin Sanomat julkaisi aukeaman suuruisen artikkelin levy-yhteisön toiminnasta ja sen artisteista. Kyseessä on ehdottomasti vuoden puhutuin ilmiö.

Nuoria artisteja eteenpäin luotsaavat ammattilaiset. Levyjen tuottajina toimivat Mats Takila, Steen1, Pyhimys, Puukko-Jere ja Janne Oinas.

Albumien julkaisun kunniaksi Mr. Ko ja HFR:n artistit järjestävät ihailijoilleen tilaisuuden kuulla musiikkia livenä! Levyjen julkaisua juhlistetaan Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12) perjantaina 12. lokakuuta kello 19.00 alkaen. Keikka on ikärajaton ja
ilmainen.Petri Voutilainen 11.10.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Helsinki Freedom recordsin myspace-sivu
» Helsinki Freedom records perustettu