Ohita navigointi

Star Wreck ja Pirk tekevät musiikkivideon

Yli viisi miljoonaa nettilatausta elokuvallaan ympäri maailmaa haalinut ja jo kulttimaineeseen noussut Star Wreck -ryhmä iskee avaruusaluksillaan seuraavaksi musiikkibisnekseen.

Videolla esiintyvän bändin valinta oli helppo. Ohjaaja Timo Vuorensola näki Suomen virallisen singlelistan ykkösenä kapinallisella kappaleellaan Kill The Radio olleen ja musiikkivideollaan lontoolaisten pannaan joutuneen White Flame -yhtyeen esiintymässä. Energinen lavashow sai Vuorensolan innostuneeksi.

"Näin heti edessäni universumin tuhovoimaisimman avaruusaluksen ja sen komentosillalla soittavan rock´n´roll bändin", Vuorensola visioi.

Videon animaatiot eivät kalpene esikuvansa Star Trekin rinnalla. White Flamen seuraava musiikkivideo valmistunee vuodenvaihteessa, vaikka Star Wreck -komentaja, kapteenista keisariksi itsensä nimittänyt James B. Pirk esittää epäilynsä muusikoiden selviämisestä taistelulaivalla.

"Rockmuusikot soittavat kitaraa ja juovat kaljaa joka paikassa. He ovat myös niin laihoja, etteivät kestä kunnolla osumia avaruussodassa", Pirk jyrisee.

White Flamen esikoisalbumi Yesterday´s News ilmestyi juuri ja sen tuotti Major Leiden Productions, joka on myös Hanoi Rocksin kahden viimeisimmän albumin takana.Free Your Mind toimitus, Myy Promotion 30.8.07
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» White Flamen kotisivut
» Essentia taistelee perheväkivaltaa vastaan