Ohita navigointi

Panu Larnos sai levytyssopimuksen

Idolsista tuttu Panu Larnos solmi kahden indie-yhtiön kanssa pitkän levytyssopimuksen. Yhteistyössä toimivat North & South ja Kenolamusic ovat jo aikaisemmin tuottaneet niin levymyyntilistan ykkösiä kuin kultalevyjäkin.

Komearaamisen ja erityisesti koskettavalla "Tears in heaven" -balladillaan yleisön suosikiksi nousseen nuoren laulajan tuottajaksi on jo lennätetty Miamista useiden kansainvälisten megatähtien kanssa työskennellyt amerikkalainen Brian Fitzpatrick. Parhaillaan kootaan sopivia kappaleita sekä suomalaisilta että ulkomaisilta kokeneilta musiikintekijöiltä. Esikoisalbumilla kuullaan mahdollisesti Panun omaakin kynänjälkeä.

Itse artisti Panu Larnos ei salaa tyytyväisyyttään monet ovet aukaisevasta levytyssopimuksesta. "Odotan jo todella innolla ensi viikonloppua, kun pääsemme yhdessä tuottajan kanssa työstämään ensimmäisen kerran mahdollisten kappaleiden soveltuvuutta", Panu myöntää.

Tuleva albumi liikkuu tyylilajiltaan popin ja rockin maastossa, tärkeä yhdistävä tekijä on melodisuus. Panu Larnoksen esikoisalbumi ilmestyy ensi keväänä.Petri Voutilainen, Myy Promotion 05.11.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Idols-Panu vapaille markkinoille@Free Your Mind
» Ari Koivunen hurmasi ja vei Idols-voiton@Free Your Mind