Ohita navigointi

Vicious Wankers

Kesällä 1996 kaksi yläastelaista poikaa miettii kuinka hienoa olisi perustaa punkbändi… Näin sai alkunsa Vicious Wankers. Bändi koostuu kitaristi Veskusta, basisti Romppasesta, Rautamies rumpalista sekä kitaristi Janista. He kuvailevat itseään kivoiksi ja lupsakoiksi.

Musiikkiaan bändi kuvailee suomenkielisesksi ramopunkrockpopiksi… mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan? Bändi on pyöräyttänyt uransa aikana neljä plättyä. Lisäksi heidän tuotantoaan löytyy joiltakin kokoelmilta.

Vicious Wankersin fanit koostuvat nuorista tytöistä… Johtuukohan tuo keikoilla vilahtelevasta karvaisesta mieshenkilön takamuksesta?

Bändi kertoo aika hauskan jutun kun kysyn keikalla sattuneista kommelluksista: ”Marssimme ekalla Hesan keikalla väärään paikkaan, vitun polleina että: Me soitetaan täällä päästäkää ohi! Sitten huomasimme, että paikka johon menimme oli elokuvateatteri. Ovimies oli vähintäänkin hämmästynyt :)" Vicious Wankers ei ole tehnyt vielä parasta keikkaansa. Se tullaan näkemään 06.04.2001 Porissa, kiertueen alkaessa. ” Luvassa on hurja Rock´n Roll show!”, lupaa Vesku.

Vicious Wankers suosittelee keikkojaan kaikille seuraavin perustein: ”Keikkamme ovat energisiä ja joka kerta on luvassa myös jotakin spesiaalia…niin ja tietysti Euroopan karvaisin perse!!!!”

Biisinäytteitä löytyy osoitteesta http://move.to/bebeAnni Rekonen 14.03.01
arekonen@hotmail.com

Katso myös
» Vicious Wankersin viralliset kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti
» Epävireessä-kiertue
» Extaasi
» Luomakunta
» Peruutettu
» Raivopäät
» Vicious Wankers