Ohita navigointi

Raivopäät

Raivopäiden historia alkoi joulukuussa 1993. Tämän Kouvolasta tulevan bändin musiikkia on kuvattu levyarvostelussa ”punkviritteiseksi Yö-yhtyeeksi”. Bändi itse kuvailee musiikkiaan näin: ”Omasta mielestä me soitetaan 77`punkkia eli ns. melodista, riffivoittoista ja yksinkertaista punkrockia…”Bändin jäsenet ovat Ace (laulu), Olska (basso), Juzzi (kitara), Mulder (kitara) sekä Bålls (rummut). ” No me ollaan kai ihan tavallisia ikinuoria, jotka diggaa bailaamisesta, musiikista, soittamisesta, matkailusta + söpöistä gimmoista, emmekä sylje pulloon (Ettei pullonhenki suutu).

Raivopäiden tuotantoon kuuluu kahdeksan omaa pläjäystä sekä kokoelmia. Bändi on niittänyt kunniaa Saksassa asti. Siellä he ovat soittaneet parhaan keikkansa: ”Viime kesänä Saksan kiertueella soitettiin Schopfheimissa varmaan paras keikkamme koko bändin historian aikana! Jengi pogoili siellä hulluna ja jouduttiin soittamaan muistaakseni 5-6 encorebiisiä. Mitä parempi meininki yleisöllä, niin se kyllä heijastuu myös bändiin!”. Seuraavan Saksan rundin Raivopäät toteuttavat kesällä 2001, Peruutettu bändin kanssa. Voit bongata Raivopäät myös joiltakin kesän festareilta.

Bändille, joka keikkailee sattuu paljon erikoisia kommelluksia. Ace muistelee keikkaa Tallinnan Laululavalla (09.12.2000): ”Lavalla oli tosi kuuma ja tuli juotua janoon hiukan tai ehkä aika paljonkin alkoholipitoisia juomia…ja bogoiltua kuin hullu. Niin sitten kitarasoolon ajaksi retkahdin lavalla selälleen ja kuinkas ollakkaan, nukahdin. No jätkät ihmetteli et miks ei laulu enää kuulu vaik pitäs…ja sit Mulderi potki mut hereille ja taas laulu jatku…aloitin sen kyseisen biisin taas alusta. No sattuuhan sitä."

Raivopäiden keikat sopivat kenelle tahansa: ”No meidän biisit on aika tarttuvia, joten on helppo päästä keikoilla fiilikseen, vaikka ei olisi niitä aikaisemmin kuullutkaan. Ja bändimme on ehdottomasti parhaimmillaan lavalla.” Raivopäiden fanit koostuvat kaiken ikäisistä 10-60 ikävuoden väliltä.

Bändin kotisivujen lisäksi biisi näytteitä löytyy myös osoitteesta http://artist.mp3s.com/artists/196/raivopt.htmi

Vielä yksi kiinnostava juttu: ”Kouvolan tavoitelluin poikamies Mulder on edelleen vapaalla jalalla. Vinkiksi vaan tytöille tulevaa kiertuetta silmälläpitäen. Kai tiedätte että: Aikainen lintu madon nappaa. "PUNKS GO MARCHIN` IN!” (Ace)Anni Rekonen 14.03.01
arekonen@hotmail.com

Katso myös
» Raivopäiden viralliset kotisivut
» Lähetä Free Your Mind postikortti
» Epävireessä-kiertue
» Extaasi
» Luomakunta
» Peruutettu
» Raivopäät
» Vicious Wankers