Ohita navigointi

Suomen suurin nuorisotalo Reaktori kutsuu!

Talviloma lähestyy ja Reaktori-huuma nousee! 19.-23.022008. Kaapelitehtaalla avoinna oleva Suomen suurin nuorisotalo saa vieraakseen maamme hiphop-artistien kärkikastiin lukeutuvan Palefacen Conscious Youths -ryhmineen.

Reaktori aukeaa tiistaina 19.02. klo 12, ja avajaistilaisuus pidetään samana päivänä klo 15-16. Avajaisissa puheen pitää nuorisolautakunnan puheenjohtaja Johanna Sumuvuori, ja esiintymässä on mm. breakdence-ryhmä Beat Warriors.

Reaktoriin on vapaa pääsy, eikä tekeminen varmasti lopu kesken. Tapahtuma
tarjoaa viiden päivän ajan pelejä konsolipeleistä ja tarrapallosta
Gaia-roolipeliin, esityksiä tanssista teatteriin, tuunausta, skeittausta,
musaklinikan, seikkailua ja led-pajan sekä paljon muuta. Lisäksi Reaktorissa on mahdollisuus osallistua Free Your Mind -radiokanavan ohjelmien tekemiseen ja tutustua Helsinki Freedom Records -levy-yhtiön toimintaan. Reilua meininkiä -jalkapalloturnaus pelataan pitkin viikkoa, ja se huipentuu torstaina klo 13 käytävään näytösotteluun. Reaktoriin voi myös tulla vain hengailemaan ja nauttimaan fiiliksestä, istahtaa välipalalle Nuorisokahvila Clubiin tai vaikka chillata biitsillä!

Kesäpassista discoon


Reaktorin lauantain yli 15-vuotiaiden diskossa esiintyy Conscious Youths, joka on Palefacen, Redraman ja CapeNapen perustama kokoonpano. Alle 15-vuotiaiden disko järjestetään perjantai-iltana.

Reaktorissa julkaistaan suosittu Kesäpassi ja avataan sen nettisivut
osoitteessa nuoriso.hel.fi/kesapassi. Sivuilta löytyvät kaikki 200 kesän tapahtumaa pellehyppyshow'sta tyttöjen skeittileiriin. Nettisivuilta pääsee myös ilmoittautumaan tapahtumiin, kursseille ja mm. 60-vuotisjuhlaa viettävän legendaarisen Bengtsårin leirisaaren monenkirjaville leireille.

Reaktori on tarkoitettu ennen kaikkea Helsingissä ja lähiympäristössä
hiihtolomaansa viettäville 13-17-vuotiaille, mutta kaikenikäiset nuoret ovat tervetulleita. Viime vuonna Reaktori jylläsi Wanhassa Satamassa yli 10 000 kävijän voimin.

Neljättä kertaa järjestettävä Reaktori on päihteetön. Tapahtuman järjestää
Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.

Aukioloajat


Tiistai-perjantai klo 12-19,
nuorisotalon avoin toiminta klo 21 asti,
alle 15-vuotiaiden disko perjantaina klo 18-21 .

Lauantai klo 12-19,
yli 15-vuotiaiden disko klo 18-23

Free Your Mind toimitus mukana


Free Your Mindin toimitus tekee reportaasit ja näyttää kulissien takaista elämää videoklippeinä. Paikan päältä on luvassa myös webkameroiden kuvaa sekä Free Your Mindin radiostudio muuttaa Kaapelitehtaalle

Toimitukseen kaivataan nuoria innokkaita toimijoita. Hommia on laidasta laitaan mm. kuvaamista, leikkaamista ja toimittamista.
Osallistu toimittajien joukkoon ilmoittautumalla Antti Salmiselle, 041-512 1749 antti@hattu.net tai Reijo Jumppaselle 09-3108 9091 reijo@hattu.net

Radioasema Free Your Mind lähettää Reaktorista ohjelmaa nettiradiossa koko tapahtuman ajan. Myös radioon voi tulla kaikki halukkaat kokeilemaan radio-ohjelmien tekemistä.

Kaapelitehdas sijaitsee Ruoholahdessa


Kaapelitehtaalle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Ruoholahden metroasemalta on lyhyt kävelymatka. Kaapelitehdas sijaitsee raitiovaunu linja 8 päätepysäkin vieressä osoitteessa Tallberginkatu 1.

Reaktoriin on tehty sisäinen info-tv järjestelmä josta näet illan päätteeksi lähimpien pysäkkien aikataulut.Free Your Mind Reaktori 2008 crew 13.02.08
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Kesäpassi
» Reaktorin kotisivut