Ohita navigointi

Reaktori 2008

Suomen suurin ja mahtavin nuorisotalo Reaktori avasi ovensa Kaapelitehtaalla talvilomaviikolla 19.–23.2.2008. Luvassa on runsaasti toimintaa, jota nuoret pääsevät itse tekemään ja harrastamaan.
Samalla tulee tutuksi kaikki se tarjonta, mitä kaupungin kymmenet nuorisotalot ja toimipaikat pitävät sisällään. Tekemistä riittää skeittauksesta tarrapalloon, musaklinikoista seikkailuun, jamipajasta konsolipeleihin ja roolipeleistä tuunaukseen – ja paljon muuta.


Reaktori tapahtumassa on tarkoituksena tuoda esille koko Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen yksiköt ja niiden toiminnat. Reaktori järjestetään nyt neljättä kertaa ja ajankohdaksi on vakiintunut viikko kahdeksan. Edellisinä vuosina Reaktori oli pystytetty Katajanokalle WanhaanSatamaan, kun tänä vuonna se pystytettiin Ruoholahteen Kaapelitehtaalle. Reaktorin tarkoituksena on tuoda kävijälle esille mitä kaikkea Nuorisoasiainkeskus sisältää ja antaa kävijälle mahdollisuuksia päästä kokeilemaan omia kykyjään ja taitojaan eri talojen pisteissä.

Videosisällön logo Video
Kamera kiertää Reaktorissa. Haastattelussa osallistujia ja tekijöitä.

 Katso video
» Nopeat
» Hitaat

 Kesto: 02:37