Ohita navigointi

Talvilomaviikko

Se oli täällä taas! Jo perinteeksi muodostunut, massiivinen Reaktori-tapahtuma jyrähti jälleen käyntiin talviloman ja koko talven huipuksi. Suomen suurin ja notkein nuorisotalo pystytettiin tällä kertaa Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin 19.2. - 23.2.2008 välisenä aikana.

Kaapelitehtaan avarat tilat antoivat mahdollisuuden erilaisiin peleihin, jotka osoittautuivat erityisen suosituiksi. Reilun kaupan jalkapallokenttä houkutteli pelaamaan päivittäin yli 500 nuorta, ja myös edellisvuosista laajentuneella nuorisoasiainkeskuksen ja HNMKY:n koripallokentällä kävi kuhina.

Pelien ja Kesäduuni-infon lisäksi Reaktorissa oli mahdollisuus jammailla jamipajassa, luoda taidetta, vaikuttaa, uppoutua peliluolan antimiin, kuunnella bändejä sekä paljon muuta. Reaktoriin oli vapaa pääsy.

Kaikkien Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen toimipisteiden tarjonnasta oli koottu kattavan monipuolinen paletti nuorten riemuksi yhden ja saman valtavan katon alle. Tulit ja jäit kiikkiin!

Reaktorissa saattoi mm. harrastaa kätten taitoja ja taiteita liikkua, tanssia tai sompailla seikkailuradalla, skeitata, nörttiytyä, osallistua kilpailuihin, tavata kavereita, chillata beachilla ja löhötä sohvan nurkassa. Pelata bilistä, tietsikkapelejä, pingistä, pöytäfutista, Fifa2008X-Box, korista, erilaisia lautapelejä, futista jne. Fanittaa esiintyviä bändejä ja musisoida itse jamipajassa, kokeilla radio-ohjelman tekoa, osallistua Gaia – kansojen kokous roolipeliin, tanssia diskossa, lukea kirjoja, vaikuttaa mielipiteilläsi, selailla lehtiä, askarrella, laskeutua lakanalla, taiteilla, laiskotella, hioa kiviä, ahkeroida, ihmetellä talvea, rentoutua, virkistyä… Tule IHMEESSÄ ensi vuonna paikalle toteamaan koko ihanuus itse!

Muista toiminnoista varsinkin ensimmäistä kertaa järjestetty Kesäduuni-info keräsi runsaasti kiinnostuneita.

Molemmat discot olivat päihteettömiä ja ilmaisia. Hiphoppia RnB ja rap, reggaetonia, live-esiintymisiä: mukana huippuartisteja, videoscreenille heijastettiin livekuvaa esityksistä...
Talvilomaviikolla järjestetty Suomen suurin nuorisotalo Reaktori rikkoi aiempien vuosien kävijäennätyksensä - tänä vuonna Reaktorissa kävi noin 13 000 nuorta.

Lauantai-ilta huipentui Palefacen Conscious Youths -kokoonpanon sekä Roots & Routes -ryhmän tähdittämään diskoon, joka keräsi nuoria Merikaapelihallin yläkerran täyteen.Handiball ja Mohamed 26.03.08
toimitus@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Reaktorin kotisivut
» Ääni ja Vimma 08 tulossa!