Ohita navigointi

Haluatko muuttaa mediaa?

Haluatko vaikuttaa siihen mistä puhutaan? Haluatko muuttaa maailmaa - edes vähän? Nuorten Ääni -toimitus on ryhmä, joka osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun nuorten ehdoilla.

Teemme televisio-ohjelmia ja lehtijuttuja, ja herätämme keskustelua meille tärkeistä aisoista. Mukana yhteistyössä ovat Hesari, YLE, IRC-Galleria, Nuorten Media Hattutehdas ja Nuorten Vapaaehtoistoiminnan keskus.

Haluatko mukaan vaikuttamaan?


Syksyn 2007 avauskokouksemme pidetään maanantaina 03.09. klo 16:30-19:30 Malmilla, Cafe Avarassa. Esittelemme ja suunnittelemme syksyn toimintaa ja ryhdymme myös heti töihin. Alamme mm. valmistella Ylelle tarjottavaa keskusteluohjelmaa.

Jos haluat mukaan - tai vain katsoa mistä on kysymys - tule paikalle. Cafe Avaran löydät Malmilta, suoraan junaradan päältä asemasillalta. Jos ajankohta ei sovi, katso nettisivuiltamme milloin kokoonnumme seuraavan kerran.

Lisätietoja saat tuottaja Ismo Kiesiläiseltä, puh 0400 229068. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä teemme?


Nuorten Ääni -toimituksen tavoitteena on saada muutettua valtamediaoiden mielikuvaa suomalaisista nuorista yksilöllisemmäksi ja aktiivisemmaksi. Haluamme osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun eri medioiden välityksellä ja aktivoida myös muita nuoria keskustelemaan sekä keskenään että asiantuntijoiden ja päättäjien kanssa.

Mitä olemme jo tehneet?


Suoraa puhetta

Keskusteluohjelma Suoraa puhetta esitettiin Superfarmin ohjelmapaikalla. Puolituntiset keskusteluohjelmat olivat kokonaan Nuorten Ääni -toimituksen tekemiä. Ohjelmat voit katsoa Free Your Mindista:

» Jakso 1: Nuorten mielenterveysongelmat

» Jakso 2: Miksi koulu kasvattaa nuorista passiivisia?

» Jakso 3: Pitäisikö nuorten juomiseen puuttua?

Lehtijuttuja ja muita artikkeleita


Nuorten Ääni -toimitus teki viime vuonna Hesariin neljä isoa lehtijuttua, joissa mm. tutkittiin nuorten työnsaantimahdollisuuksia, arvioitiin kansanedustajaehdokkaiden vaalimainoksia ja arvosteltiin koulun yhteiskuntaoppia. Lisäksi julkaisimme IRC-Galleriassa useita yhteiskunnallisia gallupeja. Tässä muutama Free Your Mindissa julkaistu juttu:

» Nuorten Ääni -toimitus joutui kaupungin sensuuriin

» Kaupunkipyörät palaavat liikenteeseen

» Epätieto opiskelupaikasta kohta ohi

» Mitä on perustulo?Ismo Kiesiläinen 23.08.07
ismo.kiesilainen@nk.hel.fi

Katso myös
» Nuorten Ääni -toimituksen kotisivut
» Cafe Avara