Ohita navigointi

BB-Timo kehuu kilpakumppaneiden suutelutaitoja

Big Brother -ohjelmasta tippunut Timo haluaa pyytää anteeksi ilkeitä sanomisiaan. Sinkkuna viihtyvä villi ja vapaa mies palaa pian takaisin töihin.

Seinäjokelainen myyjä Timo kertoo solmineensa välirauhan Sadun kanssa. Talosta tippumisen jälkeen hän soitti jyväskyläläisellle opiskelijalle. “En minäkään pystyisi antamaan tuollaisia sanoja anteeksi. Syy oli käyttäytymisessäni. Varmasti sai kuvan, että pelehdin, ja Satua tuli sanottua “seiskan tytöksi”. Niitä sammakoita pitäisi pyytää anteeksi, joita selitellään näin jälkikäteen.”

Sadun lisäksi Martina Aitolehti kuuli kunniansa talossa. Salarakkaana tunnetuksi tullut tähti osasi panna kuitenkin vastaan. Timo käytti loukkaavia sanavalintoja puhuessaan julkkiskilpailijasta. “Se tuli hetken mielijohteesta. Se tuli vaan suusta ja huomasin sen itsekin heti, mitä tuli sanottua. Olen vähän tällainen. Sanon ensin ja ajattelin muutaman sekunnin, tunnin tai päivän päästä sanomisiani.”

Timo kertoo ystäväpiirissä alentavien käsitteiden käyttämisen olevan arkipäivää. “Minulla on tosi paljon ystäviä, jolle voin tuollaista heittää. Pystymme läpällä haukkumaan toisiamme, koska tiedämme, että kukaan ei tarkoita sitä tosissaan. Olen villi ja joku voi sanoa, että olin aika teinimäinen. En tiedä, mitä haluan tehdä enkä mieti tekemisiäni.”

Timo muistutti suosikkilaulajaa


Timo tulee jäämään ihmisten mieliin omaperäisten tempauksiensa vuoksi. Ulkomaailmassa hän on yhtä villi. “Ollaan juostu alasti kerrostaloa ympäri ja esittänyt Antti Tuiskua. Seinäjoen torilla oli noin 500 ihmistä katsomassa, kun esiinnyin playbackina. Anttia ja minua yhdistivät hiustyyli ja hieman ulkonäkö.”

Timon päällä nähtiin naiskilpailijoiden vaatteita. “Suvin housut olivat mukavat jalassa. Neljät tai kolmet naisten vaatteet ehdin pukea päälleni. Martinan vaatteet olivat vähän erilaiset kuin muilla naisilla. Ne olivat muodikkaammat ja viimeistä huutoa."

Sadun lisäksi Timo suuteli myös muitakin kilpailijoita. “Sadun suudelmat muistan ja ajattelen lämmöllä. Miehiäkin tuli suudeltua. Sauli oli erittäin hyvä suutelemaan. Se oli ensimmäinen, jolla oli kielikoru. Olen aiemmin ehkä parasta miespuolista kaveri suudellut läppämielessä, kun tytöt ovat tehneet samanlaisen vastikkeen.”

Takaisin kaupan kassalle


Timolla syntyi kiistoja kilpakumppaneiden kanssa, mutta kukaan ei alkanut ärsyttämään. “Kadin kanssa oli kärhämää. Vähiten tuli hänen kanssaan tekemisiin. Se jäi harmittamaan. Ei vaan tietyt henkilökemiat kohdanneet. Nikon, Saulin ja Punkin kanssa tulin toimeen. Jarkolta voisin oppia paljon asioita.”

Sadun periaatteet saavat kiitosta ja positiivista kannatusta. “Olemme erilaisia Sadun kanssa. Hän arvostaa koulutusta, kun minä olen käynyt jo kouluni.”

Vapauduttuaan haastatteluista ja talon muusta pakollisesta ulkopuolisesta elämästä Timo menee tapaamaan sukulaisiansa. “ Jatkan myös Citymarketissa vapaa-ajan osastolla myyjänä. Myyn elektroniikkaa ja pelejä. Se on rentoa ja saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Se ei ole stressaavaa.Petri Voutilainen 05.11.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» BBPlaza.net - Big Brother-fanisivusto!
» Big Brother -ohjelman kotisivut

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa