Ohita navigointi

BB-Satu on heppahullu maalaistyttö

Big Brother -kilpailusta tippunut Satu kieltää harrastaneensa seksiä talossa. Peiton heiluminen osoittautui tahattomaksi piristysruiskeeksi muita kilpailijoita kohtaan.

Energiaa pursuva Satu kertoo peittävänsä suurta väsymystä. Hän ei koe kehitelleensä minkäänlaista roolia. "Talossa tekemäni asiat eivät ole olleet tietoisia. Tiedän, että en ollut oma itseni. Stressaantuessa minusta tulee AD/HD. Se on suojautumiskeino. Mä räpsyttelen silmiä ja puhun todella nopeasti."

Jyväskylässä asuva Satu paljastaa oikeasti olevansa rauhallisempi ja syvällisempi. Talosta puuttui rauhallinen juttuseura. "En saanut itseäni rauhoittumaan, jotta olisin voinut puhua oikeista asioista."

Ratsastamista harrastanut neitokainen kumoaa huhut, että hän olisi asunut tynnyrissä koko nuoruutensa. Jyväskylästä on kiirinyt tietoa, että hän olisi kova juhlimaan. "Olen kasvanut hevosen paskassa. Olen aina asunut maalla. Viime syksynä muutin kaupunkiin, niin meno oli hulvatonta."

Asukkaat osoittautuivat tavallisiksi

Iltapäivälehdet uutisoivat Sadun harrastaneen eroseksiä Timon kanssa. "Timon kommenteista huolimatta emme harrastaneet seksiä. Tiedän totuuden, koska olin peiton alla. Mulla on puhdas omatunto."

Satu kertoo asioiden kärjistyvän talossa. Seksin harrastamiseen liittyvät huhut alkoivat pelkästä vitsistä. "Koko ajan ajattelin kaikkien ymmärtävän, että tämä on vitsi."

Sadun suosikkikilpailijaksi osoittautui Tiina. "Jos pitäisi valita suosikki talossa olevista, niin se olisi Sauli. Mun reaktio taloon astuessa oli, että nämähän ovat normaaleja. Odotin, että ne olisivat kauniita, pitkiä ja laihoja. Mä olinkin se, joka laittautui eniten."

Kansainvälinen tiimiyrittäjä

Satu työskentelee tiimiyrittäjänä. "Meillä on noin 15 hengen osuuskunta. Jokainen toimii yksityisyrittäjänä. Rahat juoksee yhteisen osuuskunnan kautta. Tiimi on meille suuri oppimisväline, sillä opetamme koko ajan toisiamme."

Satu ei usko sekoiluiden vaikuttavan tulevaisuudessa töiden saantiin. "Teen suurimmaksi osaksi kansainvälisiä juttuja. Jos joku berliiniläinen liikemies on nähnyt eroseksistä lööpin ja jättää sen vuoksi tuotteen ostamatta, niin en voi sille mitään."Petri Voutilainen 18.09.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brotherin kotisivut
» TV-minä ja virtuaalisinä – kriittisesti mediasta

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa