Ohita navigointi

BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille

Sipoolainen Maria tippui ensimmäisenä Big Brother -ohjelmasta. Hän ei ollut seurannut ohjelman aiempia tuotantokausia. Kilpailu osoittautui pettymykseksi, sillä hän ei viihtynyt talossa.

Iloisen oloinen Maria istuu hotellihuoneessa. Väsymyksestä ei ole tietoakaan, vaikka toimittajat ovat piirittäneet neitokaista koko päivän. Kaikki ovat kiinnostuneita yksityiselämän lisäksi talon sisällä vietetystä ajasta.

- En halunnut ottaa selvää ohjelmasta etukäteen, koska tykkään yllätyksistä. Olin täysin shokissa, sillä siellä ei ollut yhtään mitään. Olin ajatellut, että siellä on enemmän tilaa. Siellä oli vain makuuhuoneet, olohuone ja terassi.

Maria oletti saunan ja paljun olevan käytössä ympäri vuorokauden. Kilpailijat eivät saaneet päättää arkipäivän asioista. Maria kertoo väsyvänsä nopeasti asioihin.

- Muualla voi piristyä katsomalla leffan, mutta talossa ei voinut. Siellä ei ollut mitään tekemistä. Siellä piti puhua ja leikkiä koko ajan.

Kamerat häiritsivät päivittäistä elämänrytmiä. Maria ei häpeä tekojaan talon sisällä. Hän seurasi sydäntä ja yritti olla aito.

- Mitä tahansa teenkin, niin joku voi nähdä. Vessassa istuessa tiesin, että kamerat kuvaavat. Se oli ahdistavaa.

Maria ihmettelee muiden asukkaiden käytöstapoja. Satu esitteli muille kilpailijoille kaivamaansa räkäpalloa, jolle muut kilpailijat Mariaa lukuun ottamatta nauroivat. Ensimmäisiltä romansseilta ei ole vältytty.

- Satu ja Timo kiistivät suhteen, kun kysyin asiaa. Olin makuuhuoneessa, kun he pussasivat.

Outojen sääntöjen jakelua


Suomenruotsalainen Maria harmittelee, että hänen kaikkia ruotsiksi lausumia vitsejä ja sananlaskuja ei ymmärretty. Suomen lisäksi Maria osaa puhua englantia, venäjää ja hollantia. Marian poikaystävä on hollantilainen.

Pietarin teatterikoulussa opiskellut Maria opiskelee venäjää Turussa. Hän on työskennellyt myös tarjoilijana Amsterdamissa. Siellä hän törmäsi outoihin sääntöihin.

- Jos asiakas lähtee maksamatta baarista, niin maksut menevät tarjoilijan taskusta. Siellä oli suomalainen mies, joka osti juomia 200 eurolla. Lähdin hakemaan jäitä ja olin poissa minuutin. Hän oli lähtenyt, kun tulin takaisin. Jouduin maksamaan laskun.

Apocalyptican jäsenet vierailivat samaisessa baarissa. Maria kehuu poikia mukaviksi.

- Yksi heistä kysyi puhelinnumeroa, jonka myös annoin. He huijasivat aluksi, että olivat jostain muusta suomalaisesta yhtyeestä.

Videoita tulossa


Marian haastattelu ilmestyy myöhemmin videona.Petri Voutilainen 03.09.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brother-ohjelman kotisivut
» Big Brother @ Wikipedia

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa