Ohita navigointi

BB-taloon asettui värikkäitä persoonia

Big Brother -taloon asteli 12 erilaista ihmistä elokuun 2007 lopussa. Kolmannen tuotantokauden kilpailijoista löytyy sekä ulkomaalaissyntyisiä että seksuaalivähemmistöön lukeutuvia henkilöitä.

Big Brother -kilpailun voittaja selviää joulukuussa. Kenestä tulee Pertun ja Sarin seuraaja? Katsojat päättävät saavuttaako hän yhtä suuren suosion kuin edellisvuosien voittajat.

Big Brother -talossa on syntynyt joka vuosi pariskuntia. Timon ja Sadun välit ovat lämmenneet ensimmäisien päivien aikana. Kaksikko halaili ja suuteli kiihkeästi saunaillan päätteeksi.

Free Your Mind selvitti kilpailijoiden taustat. Kilpailijat kertoivat myös ennen taloon astumista, mitä tekisivät voittorahoilla. Asukkaat sijoittaisivat rahoja niin hyväntekeväisyyteen kuin juhlien järjestämiseen.


BB Sauli

Sauli - muodista kiinnostunut sinkku

Helsingissä asuva Sauli on kotoisin Hyvinkäältä. 22-vuotias mies työskentelee vaatemyyjänä. Tulevaisuudessa hän haluaisi toimia stylistina.

Sinkkuna viihtyvä Sauli tunnusti homoseksuaalisuuden Viihdeuutisille.
Hän ei halua edustaa talossa seksuaalivähemmistöjä tai nousta seuraavaksi julkishomoksi.

Kuntosalilla viihtyvä Sauli vei taloon mukanaan Barbara-lelun ja hiusten suoristusraudan. Mukaan tarttui myös runsaasti vaatteita muun muassa 3 tummansiniset farkut ja 10 hihatonta paitaa.

BB Kadi
Kadi - taiteesta pitävä kissanainen

Virossa syntynyt Kadi on helsinkiläinen puistotyöntekijä. 24-vuotias nainen viihtyy sinkkuna. Hänellä on 12-vuotias siamilaiskissa Donna-Bella.

Kadilla ei ole tietoa, mihin hän käyttäisi voittorahat. Taloon hän otti mukaan muun muassa 23 paria sukkia ja valokuvan kissasta.

Taiteen lisäksi Kadi harrastaa liikuntaa. BB-talossa ei satu olemaan piirustusvälineitä tai mahdollisuutta kirjoittamiseen.

BB Timo
Timo - tuiskuttava tradenomi

Seinäjokelainen Timo työskentelee myyjänä. 24-vuotias mies on valmistunut tradenomiksi. Hän viihtyy sinkkuna.

Timo harrastaa salibandya, suofutista ja elokuvien katselua. Hän on esittänyt Antti Tuiskua Seinäjoen torilla. Hän haluaisi olla yhden päivän ajan Pamela Anderson.

Hollolassa syntynyt Timo lähtisi voittorahoilla ensimmäistä kertaa elämässään ulkomaille. Syksyn aikana nähdään jääkö ulkomailla vieraileminen vain haaveeksi.

BB Maria
Maria - laulava venäjän opiskelija

Sipoossa asuva Maria opiskelee venäjää. Hänen sukujuuret ovat Venäjältä. Pietarin teatterikorkeakoulussa opiskellut nainen tykkää laulamisesta.

Maria joutui ensimmäiseen häätöäänestykseen. Ensimmäisinä päivinä hän on tuntenut olonsa kipeäksi, jonka takia on vetäytynyt mielellään sängyn pohjalle parantelemaan oloaan.

Marialla on poikaystävä ja kaksi koiraa. Voittorahoilla hän ostaisi auton, rotukissan ja lähtisi ulkomaille.

BB Henri
Henri - lainoja makseleva baarimikko

Turkulainen Henri työskentelee baarimikkona. 22-vuotias mies kertoo harrastavansa autoja ja musiikkia.

Taloon asettumisen jälkeen Henri on pukeutunut ruutuhameeseen ja rikkonut sääntöjä. Hän yritti kommunikoida kirjoittamalla seinään.

Sinkkuna viihtyvä Henri otti taloon mukaan vaatteiden lisäksi finnipuikon ja punaisen apina pehmolelun. Voittorahoilla hän maksaisi lainoja ja unelmissa siintää omakotitalon hankkiminen.

BB Maxine
Maxine - golfaava opiskelija
Espoolainen Maxine opiskelee lukiossa. Koulun ohella hän työskentelee päiväkodissa henkilökohtaisena avustajana.

Saksassa syntynyt Maxine on 20-vuotias. Katsojat tulevat päättämään viettääkö nainen synttäreitään lokakuun 9.päivä talon sisällä vai ulkomaailmassa ystäviensä kanssa. Hän harrastaa vapaa-ajalla astuntajoogaa ja golfia.

Maxine otti taloon mukaan muun muassa joulukuusen koristeen ja 2 pehmokoiraa. Voittorahat hän käyttäisi asuntolainaan ja uuteen autoon.

BB Aki
Aki - laulutaidoton kouluttaja

Helsingissä asuva Aki työskentelee ajojärjestelijänä. 36-vuotias mies syntyi Hyrynsalmella. Harrastuksikseen hän luettelee koirien koulutuksen, kuntosalilla käymisen ja musiikin kuuntelun. Avoliitossa elävällä Akilla on kaksi koiraa.

Aki tunnustaa tuovansa taloon silmänruokaa ja laulajan, vaikka ei osaa laulaa.Voittorahat hän käyttäisi kodittomien kissojen avustamiseen ja matkustamiseen. Taloon hän vei mukanaan valokuvan naisesta, kasvovettä ja lihassärkygeeliä.

BB Pia
Piia - raumalainen keinosiementäjä

Raumalla asuva Piia on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja. 29-vuotias nainen on kouluttautunut maatalouslomittajaksi ja keinosiementäjäksi. Sinkkuna viihtyvällä Piialla on kaksi kissaa.

Taloon hän vei mukanaan muun muassa ehkäisylaastareita, karvahöylän ja 6 korvakorut. Voittorahoilla hän järjestäisi synttärijuhlat ja lahjoittaisi osan potista eläinsuojeluyhdistykselle.


BB Einari
Einari - lääppivä vaikuttaja

Espoossa asuva Einari on merkonomiopiskelija. 18-vuotias mies viihtyy sinkkuna. Talossa hän on kosketellut ensimmäisien päivien aikana lähes jokaista naiskilpailijaa.

Einari harrastaa vaikuttamista, juoksemista ja mietiskelyä. Hän on tuttu näky Espoon nuorisovaltuuston kokouksissa.

Einari joutui ensimmäiseen häätöäänestykseen. Hän vei taloon mukanaan muun muassa kasvopesuainetta ja näppylävoidetta. Voittorahoilla hän rahoittaisi opinnot ja muuttaisi pois kotoa. Haaveissa siintää myös halpa auto.

BB Satu
Satu - kahvitteleva opiskelija

Jyväskylässä asuva Satu on käynyt ratsastuslukion. 22-vuotias opiskelija ja tiimiyrittäjä harrastaa kuntoilua ja kahvilaelämää. Sinkkuna viihtyvä nainen haluaa chihuahuan.

Satu vei taloon mukanaan muassa suoristusraudan ja epätasapainon kotitestin. Eurajoella syntynyt Satu sijoittaisi voittorahat kiinteistöihin ja shoppailuun. Satu jakaa nykyisen kämpän yhdessä kämppiksen kanssa.

BB Jarkko
Jarkko - juhliva raudoittaja

Seinäjoella asuva Jarkko työskentelee raudoittajana ja portsarina. Koulutukseltaan hän on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. 26-vuotias mies viihtyy sinkkuna.

Taloon hän vei mukanaan kondomeja ja piilolinssivoidetta. Voittorahoilla hän järjestäisi juhlat ystäville.

BB Tiina
Tiina - kurinalainen sairaanhoitaja

Turengissa asuva Tiina työskentelee yöhoitajana. 27.vuotias nainen on kihloissa. Katso-lehti uutisoi Tiinan menevän naimisiin elokuussa 2008, jos hän ei petä poikaystäväänsä talossa.

Tiina harrastaa lenkkeilyä ja koirien kanssa puuhastelua. Taloon mukanaan hän vei ompelusetin ja 10 valokuvaa. Voittorahat hän käyttäisi asuntolainan lyhentämiseen.Petri Voutilainen, lähteet ja kuvat: Subtv 03.09.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» Big Brotherin kotisivut

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa