Ohita navigointi

BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti

Big Brother -kilpailija Tiina poistui talosta vapaahetoisesti perjantaina 7.syyskuuta. Sairaanhoitajana työskentelevä neitokainen laittoi uuden tulokkaan etusijalle.

Naurahtelevainen ja pirteän oloinen Tiina saapuu haastatteluun yhdessä tulevan aviomiehensä Pasin kanssa. Onneliselta vaikuttava pariskunta odottaa jo innolla ensimmäisen lapsen syntymää. "En olisi lähtenyt talossa, jos en olisi ollut raskaana. Minulla oli huoli vauvasta", Tiina perustelee päätöstään.

Pasi seurasi ahkerasti kilpailijoiden käyttäytymistä talossa. Hän ei omista vielä Big Brother 24/7 -kanavaa. "Tiina oli siellä ihan oma itsensä. Hän oli niin lyhyen aikaa, että varmasti jäi epäselviä asioita katsojille. Tiina on huolehtivainen ja empaattinen", Pasi kuvailee tulevaa aviovaimoaan.

Tiina ei ole vieraillut keskustelupalstoilla eikä aio niitä käydä lukemassa tulevaisuudessakaan. "Lehtileikkeitä olen lukenut, mutta ne ovat mulle yksi hailee. Raskauteen suhtaudun vakavasti. En polta tai juo alkoholia enää yhtään", Tiina toteaa.

Normaali elämä odottaa


Kaksikko ei voinut valmistautua julkisuusrumbaan. Tiinan mielestä julkisuuteen ei pidä suhtautua vähäpätöisesti. "Rakkaan vieressä pitää kulkea niin myötä- kuin vastamäessä. Pyrimme elämään normaalisti. Se on meidän tavoite", Pasi hymyilee.

Tiina ei pysty valitsemaan ärsyttävintä kilpailijaa. Lempikilpailijoiksi hän paljastaa Saulin, Kadin ja Eikan. "Ärsyttävintä ei ole, koska tämä aika oli kuin kuherruskuukausi", Tiina naurahtaa.Petri Voutilainen 07.09.07
petri.voutilainen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Big Brotherin kotisivut
» Big Brother @ Wikipedia

Big Brother 2007

» BB-taloon asettui värikkäitä persoonia
» Big Brother käynnistyi lupaavasti
» BB-Maria antoi numeronsa suosikkiartistille
» BB-Tiina suhtautuu raskauteen vakavasti
» BB-Einaria ei hyväksytty poliittisiin piireihin
» BB-Satu on heppahullu maalaistyttö
» BB-Henri paransi masentuneisuutta nukkumalla
» BB-Aki rikkoi sääntöjä
» BB-Heli toimittaa puhtaan rikosrekisterin työnantajille
» BB-Maxine kärsi nälästä ja tylsyydestä
» BB-kilpailija Jussi etsii työpaikkaa